Ερώτηση για τον δυσανάλογα υψηλό αριθμό των παιδιών που τίκτουν μουσουλμάνες μητέρες στα Ελληνικά Δημόσια μαιευτήρια

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 12:59

ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ: «Δυσανάλογα υψηλός ο αριθμός των παιδιών που τίκτουν μουσουλμάνες μητέρες στα Ελληνικά Δημόσια μαιευτήρια»

Η ραγδαία αύξηση της υπογεννητικότητας των Ελληνικού πληθυσμού είναι δεδομένη, ειδικά τα τελευταία δέκα χρόνια της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.
Στον αντίποδα, η αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών εξ αιτίας της ανεπαρκούς φύλαξης των συνόρων και το «κλείσιμο του ματιού» στους δουλεμπόρους, τις ΜΚΟ και τα ύποπτα επενδυτικά κεφάλαια που τις χρηματοδοτούν, έχει ως αποτέλεσμα να μετατραπεί η Ελλάς σε πόλο έλξης για χιλιάδες μουσουλμάνους/ισλαμιστές που επιθυμούν, μέσω της χώρας μας, να εισβάλλουν στην Ευρώπη και να αλλάξουν τον πληθυσμιακό της χάρτη.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Πόσα Ελληνόπουλα γεννιούνται κάθε χρόνο στα δημόσια μαιευτήρια – κλινικές; Παρακαλώ όπως μας γνωστοποιήσετε τον αριθμό γεννήσεων των τέκνων από τουλάχιστον έναν Έλληνα γονέα, ανά έτος και ανά νοσοκομείο, από το 2015 ως σήμερα.
Πόσα αλλοδαπά παιδιά γεννιούνται κάθε χρόνο στα δημόσια μαιευτήρια – κλινικές; Παρακαλώ όπως μας γνωστοποιήσετε τον ακριβή αριθμό και την εθνικότητα των αλλοδαπών τέκνων, ανά έτος και ανά νοσοκομείο, από το 2015 ως σήμερα.
Αληθεύει πως στα δημόσια νοσοκομεία περιφέρονται μέλη ΜΚΟ, τα οποία (αυτόκλητα) «φροντίζουν» για την ομαλή «εξυπηρέτηση» των λαθρομεταναστών και ‘’προσφύγων’’, δημιουργώντας προβλήματα ή ακόμα και απειλώντας νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό;

Αθήνα, 30/11/2018
Ο ερωτών Βουλευτής
Ηλίας Παναγιώταρος
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ