Τοποθετήσεις Συναγωνιστών Ηλιόπουλου και Σαχινίδη για ισλαμική τρομοκρατία, εθνικό χωροταξικό σχεδιασμό και επέκταση του τζόγου - 3 ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 - 20:29

Π. Ηλιόπουλος: «Είστε υπεύθυνοι για την ισλαμική τρομοκρατία στην Ευρώπη»

Προ των ευθυνών τους έφερε ο συναγωνιστής βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος το κυβερνητικό μόρφωμα αλλά και σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο μέσω δριμείας κριτικής που άσκησε στην ομιλία του κατά τη συζήτηση του «εθνικού χωροταξικού σχεδιασμού».

Συγκεκριμένα ανεφέρθη στην κατάπτυστη δήλωση του Π. Καμμένου προ ολίγων μηνών, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε ότι «θα γεμίσει την Ευρώπη με τζιχαντιστές», μη αντιλαμβανόμενος προφανώς την βαρύτητα των λεγομένων του, τη στιγμή που η Ευρώπη υφίσταται ένα συνεχές κύμα ισλαμικής βίας, τυφλών χτυπημάτων και λουτρών αίματος, με αποκορύφωμα την θανάσιμη τρομοκρατική επίθεση εχθές στο Βερολίνο.

Επιπροσθέτως, κατέδειξε τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ και Σύριζα όσον αφορά τη διαχείριση του ζητήματος και συγκεκριμένα τη μεταχείριση του αφγανού εγκληματία, ο οποίος δολοφόνησε πριν μερικές μέρες νεαρή κοπέλα στη Γερμανία. Άλλωστε, όπως υπογράμμισε «από κοινού τα από-κόμματα αυτά προάγουν εξοφθάλμως τον αφελληνισμό, ψηφίζουν από κοινού την ανέγερση ισλαμικού τεμένους και προωθούν την μαζική εγκατάσταση αλλογενών στην Ελλάδα.»

Εις ό,τι αφορά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, ο συναγωνιστής ανέφερε την ανακοίνωση του Κινήματός μας, η οποία συμπυκνώνεται στην επικινδυνότητα του παρακράτους του Ερντογάν, το οποίο υποσκάπτει τις ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο, ενέργειες που αποβαίνουν εις βάρος βεβαίως των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Γιάννης Σαχινίδης: Άναρχη νομοθέτηση εις βάρος της ελληνικής κοινωνίας

Στην ομιλία του σχετικά με τον Εθνικό Χωροταξικό Σχεδιασμό, ο Συναγωνιστής Γιάννης Σαχινίδης τόνισε ότι πρόκειται όχι μόνο για ακόμη ένα νομοσχέδιο που τίθεται με την διαδικασία του κατ’ επείγοντος, αλλά και για ένα σχέδιο νόμου ανεπαρκές και λανθασμένο στο σύνολό του.

Ο Βουλευτής Πέλλας έθιξε το γεγονός ότι δεν λαμβάνεται υπόψιν η άποψη των τοπικών κοινωνιών, ενώ ο σχεδιασμός που προωθείται παραμερίζει τις οικονομικές παραμέτρους, καθώς και την εθνική μας κληρονομιά. Αντιθέτως, δομούν τη χωρική στρατηγική με βάση τις επιθυμίες των λαθρομεταναστών για διαμονή, περίθαλψη, ακόμη και χώρους αναψυχής.

Κλείνοντας, τόνισε ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο δεν παρουσιάζει ίχνος προγραμματισμού, σχεδιασμού και οργάνωσης.

Γιάννης Σαχινίδης: Με την επέκταση του τζόγου επέρχεται η κινεζοποίηση της χώρας

Ο Βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σαχινίδης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής επί του Πτωχευτικού Κώδικα, όπου επεσήμανε ότι είναι εμφανής η βαθμιαία κινεζοποίηση της χώρας με την φτωχοποίηση των Ελλήνων αλλά και την έξαρση του τζόγου.

Όσο δε αφορά την πρόσφατη επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Θράκη, ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει την εθνικά επικίνδυνη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος των συμφερόντων των Ελλήνων πολιτών.