Τοποθετήσεις Συναγωνιστών Γρέγου και Σαχινίδη για Εθνική Χωρική Στρατηγική - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016 - 18:23

Αντώνης Γρέγος προς συριζαίους: Είστε έρμαια των Βρυξελλών!

Ο Συναγωνιστής Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου για χωρικό σχεδιασμό τονίζοντας πως μια κυβέρνηση που ακολουθεί μνημονιακές προσταγές δεν είναι ικανή να εφαρμόσει Εθνική Χωρική Στρατηγική.

Ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης μίλησε για την καταπάτηση δασικών εκτάσεων και αιγιαλών με σκοπό την κατασκευή πολυτελών κατοικιών, για τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας που έχουν γίνει τερατουργήματα, σε αντίθεση με τις πόλεις της Ευρώπης, αλλά και για τα χαμηλά ποσοστά αποκέντρωσης.

Ο Αντώνης Γρέγος τελείωσε την ομιλία του υπενθυμίζοντας τον διαβρωτικό ρόλο των διαφόρων ΜΚΟ όσον αφορά τον χωροταξικό σχεδιασμό και την προστασία του περιβάλλοντος.

Γιάννης Σαχινίδης: Ειδικές κυβερνητικές τροπολογίες προς όφελος των λαθρομεταναστών!

Ο Ειδικός Αγορητής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Σαχινίδης έθιξε την τακτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να νομοθετεί με γνώμονα τις ανάγκες και επιθυμίες των λαθρομεταναστών, γεγονός που ισχύει και στο εν λόγω νομοσχέδιο, όπου για τον εθνικό χωροταξικό σχεδιασμό οι λαθρομετανάστες, που βανδαλίζουν και καταστρέφουν ακόμη και τις δομές στις οποίες έχουν εγκατασταθεί, αποτελούν προτεραιότητα.

Συμπληρωματικά, ο Βουλευτής Πέλλας τόνισε την ανεπαρκή αξιοποίηση των χώρων πρασίνου όπως και την ελλιπή διαχείριση απορριμμάτων με πολλές χωματερές να παραμένουν ακόμη ενεργές εις βάρος της δημόσιας υγείας