Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: 2012 - 2019 η Επταετία της Χρυσής Αυγής! ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 - 20:07

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή κατά την δευτερολογία του στην συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στηλίτευσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία είναι μια κυβέρνηση μειοψηφίας χωρίς λαϊκό έρεισμα.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως ο λόγος που φιμώνουν την Χρυσή Αυγή είναι η τεράστια απήχηση και η λαϊκή αποδοχή. Από το 2012 μέχρι σήμερα έχουν περάσει 7 χρόνια και οι Έλληνες συνεχίζουν να στηρίζουν την Χρυσή Αυγή, το μόνο συνεπές αντισυστημικό κόμμα και γνήσιο Λαϊκό κίνημα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα τελευταία επεισόδια στο κέντρο των Αθηνών, όπου αναρχοκομμουνιστές διέλυσαν καταστήματα για τον δολοφόνο Κουφοντίνα, υπενθυμίζοντας πως τα ίδια συνέβαιναν και επί Νέας Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη αναρωτήθηκε ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει, κατεβάζοντας ως υποψήφιους ευρωβουλευτές τους εθνομηδενιστές Ελευθεριάδη και Καιρίδη.

Εις ότι αφορά την αγωνία της ΝΔ για την έκβαση της Δίκης της Χρυσής Αυγής, είπε το εξής: "Μήπως αγωνιάτε για την επικείμενη αθώωσή μας και την απόδειξη της σκευωρίας σας;"

Επιπλέον, κάλεσε την ΝΔ που καμαρώνει πως τιμά τους αγώνες της αριστεράς να παραμείνει μακριά από την Δεξιά, καθώς αυτή εκπροσωπείται πια από την Χρυσή Αυγή, την Εθνική παράταξη των Ελλήνων.

Τέλος, τόνισε πως όσοι Έλληνες επιθυμούν την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, δεν πρέπει να ψηφίσουν την ΝΔ που θα την εφαρμόσει, αλλά την Χρυσή Αυγή που θα την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων.