Κ. Μπαρμπαρούσης: Στόχος των Σύριζα-Ανέλ η πλήρης εξαφάνιση του πρωτογενούς τομέα - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017 - 14:34

Ο συναγωνιστής και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της βουλής σχετικά με τον προϋπολογισμό του κράτους για το 2018.

«Ο Κρατικός Προϋπολογισμός για το έτος 2018 θα σηματοδοτήσει την έξοδο της χώρας από μία μακρά περίοδο προγραμμάτων μακροοικονομικής προσαρμογής. Αυτό αναφέρεται στο εισαγωγικό σημείωμα του Υπουργείου Οικονομικών προς τη Βουλή. Ξεχνάτε, όμως, κύριοι, να αναφέρετε ότι με τον Προϋπολογισμό του 2018 ενεργοποιούνται έντεκα ψηφισμένα μέτρα, τα οποία θα φέρουν νέα βάρη σε εκατομμύρια φορολογούμενους ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής σημείωσε πως η χώρα έχει πτωχεύσει κυριολεκτικώς και ουσιαστικώς και δεν διαθέτει τα αναγκαία μέσα και εργαλεία για να ελπίζει σε ανάκαμψη, μέσα και εργαλεία όπως αυτό της πρωτογενούς παραγωγής. Την πρωτογενή παραγωγή όλοι εσείς την μετατρέψατε σε έναν τομέα που φυτοζωεί, έναν τομέα που αιμορραγεί και δεν αποτελεί υπολογίσιμο μέγεθος της εθνικής μας οικονομίας.

Επιπλέον, κατήγγειλε τους Σύριζα-Ανέλ πως πλήττουν τον αγροτικό κόσμο της χώρας αλλάζοντας τον τρόπο υπολογισμού των ασφαλιστικών του εισφορών. Πλέον, από το εισόδημα δεν θα αφαιρούνται οι ασφαλιστικές εισφορές που έχουν καταβληθεί, αλλά για την επιβολή των ασφαλίστρων στον ΕΦΚΑ θα λαμβάνεται υπόψη το 85% του εισοδήματος και θα υπάρχει μια μικρή έκπτωση της τάξης του 15%.

«Στόχος σας ήταν και θα είναι η πλήρης εξαφάνιση του πρωτογενούς τομέα. Και αυτό φαίνεται από τις πράξεις σας! Πιο σωστά, στόχος σας είναι η εξαφάνιση των Ελλήνων και η αντικατάστασή τους από λαθρομετανάστες. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα, μιας και μόνο για αυτούς ενδιαφέρεστε πραγματικά. Βέβαια, λογικό είναι αυτό, αφού από αυτούς κονομάτε.» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κλείνοντας ο συναγωνιστής τόνισε πως αυτή η Ελλάδα, δηλαδή η Ελλάδα των τοκογλύφων, των μνημονίων και των ισλαμιστών, πρέπει να καταστραφεί, γιατί δεν είναι η Ελλάδα για την οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν τόσο αίμα. Ως Χρυσή Αυγή θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, προκειμένου να μην επιτρέψουμε αυτή η Ελλάδα να γίνει η χώρα των παιδιών μας.