Δημήτρης Κουκούτσης: Η συγκυβέρνηση παίζει με τα νεύρα του Ελληνικού Λαού - BINTEO

Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 - 21:26

Δημήτρης Κουκούτσης: Η συγκυβέρνηση παίζει με τα νεύρα του Ελληνικού Λαού - BINTEO

Ομιλία του συναγωνιστή Δημήτρη Κουκούτση στην βουλή για το νέο νομοσχέδιο που φέρνει η συγκυβέρνηση σχετικά με τις υδατοκαλλιέργειες.

Ο βουλευτής Μεσσηνίας στην αρχή της ομιλίας του είπε ότι οι Εθνικιστές δεν ξεχνούν την Νίκη του Ελληνικού Στρατού επί των ξενόδουλων κομμουνιστών στο Γράμμο και στο Βίτσι. Επιπλέον σχολίασε τις ελάχιστες αποζημιώσεις που θα λάβουν οι Έλληνες παραγωγοί για το ρώσικο εμπάργκο τη στιγμή που ο Βενιζέλος γυρίζει Ελλάδα και Ευρώπη με το αεροπλάνο του παίζοντας με τα νεύρα του Ελληνικού Λαού.

Παράλληλα, κατήγγειλε την κυβέρνηση για τον ΕΝΦΙΑ που φορολογεί τα ακίνητα χωρίς εισοδηματικά κριτήρια φέρνοντας σε απόγνωση τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Με την υπερφορολόγηση οδηγούν σε δέσμευση περιουσιών και πτώχευση χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στην αγορά με τους χιλιάδες επαγγελματίες που έχουν μικρομάγαζα και δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν… να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ ή να ταΐσουν την οικογένειά τους;

Για το νομοσχέδιο είπε ότι δεν προσφέρει τα απαιτούμενα για τις υδατοκαλλιέργειες, το χαρακτήρισε πρόχειρο, κακό, χωρίς σχέδιο και τις απαραίτητες λεπτομέρειες αποκλείοντας παράλληλα την τοπική αυτοδιοίκηση από κάθε συζήτηση για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων στην περιοχή τους η οποία τους αφορά άμεσα.