Χρυσή Αυγή: Όχι στον ρατσισμό κατά των Ελλήνων - ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014 - 18:00

Ο πρόσφατα αποφυλακισμένος Συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τοποθετήθηκε ως αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος επί του εκτρωματικού "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου το οποίο στην ουσία προωθεί τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Το εν λόγω νομοσχέδιο ψηφίζεται κατ΄ εντολή ξένων κέντρων εξουσίας με μοναδικό σκοπό την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής. Η Χούντα Σαμαρά σε συνεργασία με την εξαρτημένη δικαστική εξουσία διώκει πολιτικά την Χρυσή Αυγή, εφαρμόζοντας στην ουσία έναν πολιτικό ρατσισμό κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.

Στο ίδιο μέτρο εμπίπτουν όχι μόνο οι Συναγωνιστές βουλευτές της Χρυσής Αυγής που διώκονται παράνομα, αλλά και οι ψηφοφόροι που είναι καλοί όταν ψηφίζουν άλλα κόμματα και επικίνδυνοι όταν στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή.

Τα σιωνιστικά λόμπυ απαίτησαν και πίεσαν τον Σαμαρά για την ψήφιση του συγκεκριμένου "αντιρατσιστικού" σχεδίου νόμου. Ο Ελληνικός Εθνικισμός διώκεται με τον συγκεκριμένο "αντιρατσιστικό" νόμο, ενώ ο εθνικισμός των πρακτόρων της Άγκυρας, των σκοπιανών, των τζιχαντιστών και όλων όσων επιβουλεύονται την χώρα μας μένει στο απυρόβλητο.

Τέλος, ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και η καταστρατήγηση της ελευθερίας έκφρασης και γνώμης γίνεται νόμος του κράτους με το εν λόγω εκτρωματικό νομοσχέδιο και γι΄ αυτόν το λόγο η Χρυσή Αυγή επανέφερε την πρόταση Νόμου για την πάταξη του ρατσισμού κατά των Ελλήνων, η οποία έχει μείνει στα συρτάρια της Βουλής.