Χρήστος Παππάς: Θα πληρώσετε, γιατί πρέπει να πληρώσετε όπως ορίζει και το Σύνταγμα - BINTEO

Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 - 12:18

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε σήμερα στην Ολομέλεια κατά τη διάρκεια της συζήτησης του κατάπτυστου νομοσχεδίου σχετικά με την αλλαγή φύλου. Τόνισε ότι ενώ το κόμμα των πολιτικών κομμάτων διαπληκτίζεται για τις ψεύτικες επαναστάσεις, την Οκτωβριανή οι Αριστεροί και την Γαλλική και την Γαλλική οι Δεξιοί, οι Έλληνες Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής που αποτελούν το και την μοναδική φωνή της Εθνικής αντίστασης στο Εθνικό Κοινοβούλιο προσβλέπουν σε μια επανάσταση, την Ελληνική επανάσταση, την εθνική επανάσταση του 1821, την μοναδική εθνικιστική επανάσταση στην παγκόσμια ιστορία, την επανάσταση που έγινε για του Χριστού την πίστη την αγία και της πατρίδας την ελευθερία.

Τόνισε δε, ότι στα θέματα Πατρίδας, Θρησκείας και Οικογένειας οι Χρυσαυγίτες δεν είναι συντηρητικοί. Γιατί η πιο επαναστατική πράξη σήμερα είναι η προστασία των παραδόσεων. Κατέληξε δε λέγοντας ότι όσοι με την στάση τους προάγουν και συναινούν στο έγκλημα που διαπράττεται σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο να είναι σίγουροι ότι στα χρόνια που έρχονται θα πληρώσουν το σημερινό τους ανοσιούργημα, γιατί πρέπει να πληρώσουν, όπως και το Σύνταγμά μας ορίζει.

Ακολουθεί ολόκληρη η ομιλία του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:

Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής ως προς το συζητούμενο ανθελληνικό, αντισυνταγματικό και ενάντια σε κάθε λογική, νομοσχέδιο, ανεπτύχθησαν επαρκώς τόσο από τον Αρχηγό όσο και από όλους τους ομιλητές της Χρυσής Αυγής. Η Χρυση Αυγή που, φανατικά με απόλυτη συναίσθηση της θέσεώς της και της ευθύνης απέναντι στον Ελληνικό Λαό καταψηφίζει τους νεοεποχίτικους ακροβατισμούς της συγκυβέρνησης η οποία δια τοιούτων νομοσχεδίων δυναμιτίζει τα θεμέλια του Ελληνικού Έθνους, θεμέλια στα οποία δηλώνουμε την απόλυτη προσήλωσή μας, και αποτελούν τους πυλώνες της εθνικής μας ζωής και εκφράζονται ειδικά στο τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια. Αυτά είναι που μας στήριξαν χιλιάδες χρόνια και δεν τα αποποιούμεθα χάριν οιασδήποτε ιδεοληψίας ή προσαρμογής στην νεοταξίτικη Ευρωπαϊκή Ενωση.

Πάνω από τον Θεό, την Πατρίδα και την Φαμίλια μας, εμείς οι Εθνικιστές δεν βάζουμε κανένα Ευρωπαϊκό Δικαστήριο δήθεν δικαιωμάτων του ανθρώπου, δεν βάζουμε κανέναν τοκογλύφο, καμμία εφήμερη εξουσία. Θαυμάσαμε χθες τον εκτός αιθούσης ενδοοικογενειακό καβγά των Μπολσεβίκων το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης κυρίου Κοντονή και της πρώην Γραμματέως του Κομουνιστικού Κόμματος, κυρίας Παπαρήγα. Οι κόκκινοι Μπολσεβίκοι κατηγορούν τους ροζ Μπολσεβίκους και υπερασπίζονται την αιματηρή αιωνόβια μούχλα της Οκτωβριανής Επανάστασης. Εδώ εντοπίζεται και η σαφής διαφορά των Ελλήνων Εθνικιστών έναντι υμών όλων των υπολοίπων.

Πολύ σωστά ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή σας επεσήμανε χθες για άλλη μια φορά, ότι στην αίθουσα αυτή βρίσκονται δύο κόμματα, από την μία το κόμμα των πολιτικών κομμάτων, όλοι εσείς, και από την άλλη το Κόμμα του Ελληνικού Λαού, η Χρυσή Αυγή, το Κίνημα της Εθνικής Αντίστασης.

Και όσο εσείς τσακώνεστε για τις ψεύτικες επαναστάσεις σας, την Οκτωβριανή οι Αριστεροί, και την Γαλλική οι Δεξιοί, εμείς οι Έλληνες προσβλέπουμε σε μία Επανάσταση, την Ελληνική Επανάσταση, την Εθνική Επανάσταση του 1821, την μοναδική εθνικιστική Επανάσταση στην Παγκόσμιο Ιστορία, την επανάσταση που έγινε για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία». Η ξενομανία, ο ραγιαδισμός, η προσφυγή σε ξένα πρότυπα, οδήγησαν το Νεοελληνικό κράτος και τον Ελληνικό λαό στην σύγχρονη κατοχή στην θρασεία πολιτική των δήθεν προοδευτικών να φέρνουν προς ψήφιση τέτοια κατάπτυστα νομοσχέδια.

Πραγματικά δεν βρίσκω λόγια για να εκφράσω ως αντιπρόσωπος του Ελληνικού Λαού την δυσφορία αυτού του λαού αλλά και την δική μου. Δεν μου αρκεί, κυρίες και κύριοι της συγκυβέρνησης ένα απλό «σαν δεν ντρέπεστε!». Γιατί πραγματικά δεν ντρέπεστε. Έχει χαθεί από εσάς κάθε συναίσθημα αιδούς. Δεν ντρέπεστε που οδηγείτε έναν ολόκληρο λαό στην απόγνωση λόγω των πολιτικών σας, και δεν ντρέπεστε που λοιδορείτε το θρησκευτικό αίσθημα αυτού του λαού τον οποίον θέλετε να αντικαταστήσετε με ένα συνονθύλευμα αλλοδαπών και προσκυνημένων Ελλήνων μαζί, προάγοντας το πολυπολιτισμικό πρότυπο της Παγκοσμιοποίησης και της ισοπεδωτικής Νέας Τάξης.

Τονίστηκε από τους ομιλητές μας εχθές πως οι ομοφυλόφιλοι σε κομμουνιστικό καθεστώς θα ευρίσκοντο σε γκουλάγκ. Εσείς βεβαίως αντί των γκουλάγκ βρίσκεστε στα οβάλ γραφεία, προδίδοντας την όποια ιδεολογία σας. Βεβαίως δεν μας εκπλήσσει διότι αυτή καθ’ αυτή η Ιστορία της Αριστεράς στην Ελλάδα είναι μία προδοσία. Και για να μην γίνομαι άδικος και η Ιστορία της Δεξιάς στην Ελλάδα είναι μία προδοσία.

Εσείς εφαρμόζετε την τακτική κομμάτι-κομμάτι, λίγο - λίγο, αποδομείτε την εθνική ζωή των Ελλήνων, παραβιάζοντας κατάφορα το Σύνταγμα, αποδομείτε κομμάτι-κομμάτι την Εθνική Παιδεία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τον Ελληνικό Πολιτισμό και τις Αξίες του. Την Αξία της Ελληνικής Οικογένειας, και την Αξία αυτού του ίδιου του Ανθρώπου τον οποίον εξευτελίζετε με τα διάφορα Gay Parade για τα οποία ο οποιοσδήποτε, ακόμη και ομοφυλόφιλος,  που θέλει να κρατήσει μία ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απεχθάνεται.

Αλλά δεν είστε μόνο  εσείς που εφαρμόζετε τις Λενινιστικές αρχές. Κομμάτι-κομμάτι αποδομήθηκε η Ελληνική Οικογένεια από τον Ιούλιο του 1974 έως σήμερα, από την εποχή εκείνη ενθυμούμαι θολοκουλτουριάρηδες δήθεν πνευματικοί άνθρωποι και καλλιτέχνες, πολιτικά κόμματα σε αγαστή συνεργασία όλοι μαζί έβαλαν στο στόχαστρο τον βασικό πυρήνα της Ελληνικής Εθνικής ιδιοσυστασίας τον ιερό θεσμό της Οικογένειας που πολεμήθηκε και πολεμιέται από τους εθνομηδενιστές κι εθνοαρνητές της Αριστεράς, λυσσαλέα.

Κυρίες και Κύριοι, Oικογένεια σημαίνει Ανδρας και Γυναίκα. Οικογένεια σημαίνει ένωση με το ιερό μυστήριο του γάμου που ισχύει για την πλειοψηφία του Ορθοδόξου Ελληνικού Λαού. Τελεία και παύλα. Οτιδήποτε άλλο είναι αντιφυσικό, βλακώδες και πρωτίστως αντεθνικό.

Οι συνομήλικοι μου αλλά και μικρότεροι θα ενθυμούνται τις εικόνες από το Αναγνωστικό της Πρώτης Δημοτικού της δεκαετίας του '60 και ΄70. Θυμάμαι την εικόνα με την Ελληνική Οικογένεια στο μεσημεριανό τραπέζι και την σημειολογία που προσέφερε ο δημιουργός του αναγνωστικού στα μικρά παιδιά. Ο πατέρας φοράει γραβάτα στο τραπέζι δείγμα ότι το σέβεται. Η οικογένεια είναι πολύτεκνη. Ενώ σήμερα η πολυτεκνία θεωρείται κάτι σαν έγκλημα, θεωρείται αναχρονισμός, και τα παιδιά φορολογούνται. Η γιαγιά είναι και αυτή στο τραπέζι. Είναι στο σπίτι, και όχι πεταμένη σε κάποιοι γηροκομείο. Η μητέρα σερβίρει για να ξεκινήσουν μετά να τρώνε αφού προηγηθεί πρώτα φυσικά η προσευχή. Ο ζωγράφος δε έχει βάλει στο τραπέζι ψάρια (παραπέμποντας στο Ι.Χ.Θ.Υ.Σ) και όχι χάμπουργκερ. Αυτή ήταν η έννοια της οικογένειας τότε και αυτή πρέπει να είναι πάντα. Και αυτές τις αξίες περνούσαν στα βιβλία μας τότε.

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κίνημα αναχρονιστικό. Ο Εθνικισμός ως κοσμοθεωρία συνάδει απόλυτα με αυτή την ίδια την ζωή. Το σύνθημα από το βιβλίο του στοχαστή Ιουλίου Εβολα «Επανάσταση ενάντια στον μοντέρνο κόσμο» είναι σήμερα πιο επίκαιρο και πιο αναγκαίο από ποτέ. Ναι, είναι αλήθεια κυρίες και Κύριοι. Στα θέματα Πατρίδας , Θρησκείας και Οικογένειας δεν είμαστε συντηρητικοί. Γιατί η πιο επαναστατική πράξη σήμερα, ενάντια στην παγκοσμιοποίηση είναι η προστασία των παραδόσεων.

Δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας όπως κάνουν οι ψευτοπατριώτες ΛΟΑΤΚΙ της ΝΔ  οι οποίοι και στο παρόν νομοσχέδιο εξέφρασαν την τραβεστί πολιτική τους «ναι μεν, αλλά». Δηλαδή συμφώνησαν με την αλλαγή φύλου αλλά διαφώνησαν στην ηλικία, είπαν όχι στα 15 αλλά στα 17. Και εντελώς υποκριτικά ανεφέρθη ένας εκ των ομιλητών της ότι εμείς, δηλαδή η ΝΔ, είναι στο πλευρό της Εκκλησίας. Είστε στο πλευρό της Εκκλησίας, κύριοι της Δεξιάς, και είστε στο πλευρό της Εκκλησίας διαφημίζοντας, πουλώντας, προωθώντας  το Κοράνι σε εκπομπές τηλεπωλήσεων; Τέλος ολοκληρώνετε το έργο της εθνικής αποδόμησης φέρνοντας στο έμφυλο και έκφυλο νομοσχέδιό σας και την γνωστή τουρκοτροπολογία του κυρίου Κοντονή η οποία ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για τα εθνικά μας θέματα

Κυρίες και Κύριοι, οι Έλληνες Εθνικιστές εκφράζουν τον ελληνικό Λαό και αγωνίζονται για μια νέα Ελλάδα. Εμείς οι Χρυσαυγίτες αγωνιζόμαστε για εθνική Παιδεία, για Εθνικό Στρατό, για Εθνική Παραγωγή, για Εθνική Αναγέννηση. Η Χρυσή Αυγή αποτελεί την Εθνική Αντίσταση. Είναι η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού. Και είναι παρούσα στους εθνικούς αγώνες, μέσα και έξω από την Βουλή.

 Όπως παρούσα είναι και η Πέμπτη Φάλαγγα, εσείς που αποδομείτε το Έθνος. Εσείς, το Κόμμα των Πολιτικών Κομμάτων. Εσείς λοιπόν εσείς που θα ψηφίσετε το νομοσχέδιο για το οποίο η Χρυσή Αυγή έχει ζητήσει ονομαστική ψηφοφορία να είστε σίγουροι πως η Ιστορία θα σας κρίνει. Θα σας κρίνει και ως πολιτικές παρατάξεις, αλλά θα σας κρίνει και ως άτομα, ξεχωριστά τον καθένα.

Μένουν λίγες ώρες μέχρι την ψηφοφορία. Όσοι από σας έχετε πάρει μια στοιχειώδη αγωγή από τις οικογένειές σας ή σας έχει μείνει επαρκές υπόλοιπον εθνικής συνειδήσεως, σας καλώ να καταψηφίσετε το προς ψήφιση νομοσχέδιο. Όσοι με την στάση σας προάγετε και συναινείτε στο έγκλημα που διαπράττεται αυτή την στιγμή στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να είστε σίγουροι ότι στα χρόνια που έρχονται θα πληρώσετε το σημερινό σας ανοσιούργημα, γιατί πρέπει να πληρώσετε όπως το Σύνταγμά μας ορίζει.