Σύσσωμος ο παλαιός πολιτικός κόσμος εναντίον της Χρυσής Αυγής

Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012 - 07:18

Από την ομιλία στην κοινοβουλευτική ομάδα

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, έχω ένα ευχάριστο νέο. Τα παλαιά πολιτικά κόμματα επιτέλους ενώθηκαν, απέκτησαν έναν κοινό σκοπό: Στο να πολεμήσουν την Χρυσή Αυγή. Ανάμεσα στη συντεχνία τους όμως υπάρχει η φωνή του Λαού και του Εθνικισμού και αυτό τους προκαλεί τρόμο, εφιάλτες, αγωνία. Όλα τα πολιτικά κόμματα έγιναν ένα. Π.χ. συζητείται ένα νομοσχέδιο για τα φάρμακα βγαίνει ο εκπρόσωπος του τάδε κόμματος και αναφέρεται στη Χρυσή Αυγή. Τους έχουμε γίνει ψύχωση… Πρέπει να μας βλέπουν παντού, όχι μόνον μέσα στο κοινοβούλιο αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Ενώθηκαν τα πολιτικά κόμματα, όχι κατά της Τουρκίας, που κάνει έρευνες πετρελαίου στο Αιγαίο μας, που μας απειλεί ευθέως στην Κύπρο, στο Αιγαίο, στην Θράκη μας, όπου αλωνίζουν οι πράκτορες της Άγκυρας. Γι΄αυτούς όλα αυτά είναι λεπτομέρειες.

Τι κι αν έχουν αυτοκτονήσει πάνω από 2.000 συμπολίτες μας από την οικονομική ανέχεια; Δείχνουν ευαισθησία μόνο για τους πάγκους των λαθρομεταναστών. Δεν ευαισθητοποιούνται για την κατάντια της Εθνικής Άμυνας, της υγείας, της παιδείας, την αύξηση της εγκληματικότητας, την οικονομία και την ανεργία. Το μόνο πρόβλημά τους είναι η Χρυσή Αυγή. Το αποκορύφωμα τους ήταν, όταν στην χθεσινή συνεδρίαση της βουλής, ένας ‘’λαγός’’ και κάποια "λαγουδάκια" προσπάθησαν να προκαλέσουν και να δημιουργήσουν επεισόδιο, με μοναδικό σκοπό να πουν αυτό που λένε τα ‘’παπαγαλάκια’’, ότι δήθεν είμαστε αλήτες, τραμπούκοι κλπ. Το σχέδιο είχε οργανωθεί από την προηγούμενη ημέρα από σύμβουλο του πρωθυπουργού, που είχε συναντηθεί με τον πρωταγωνιστή της εναντίον μας προκλήσεως. Τα σχέδιά τους δεν θα περάσουν. Αυτοί μπορεί να υβρίζουν εμάς, αλλά αυτούς τους υβρίζει όλη η Ελληνική κοινωνία, ενώ εμάς μας αγκαλιάζει και μας χειροκροτεί.»

Έχουν τρομοκρατηθεί από τις δημοσκοπήσεις

«…Δεν είναι τυχαίο πως η δαιμονολογία και η λάσπη τους εντάθηκε μετά την δημοσίευση της δημοσκόπησης, που δείχνει την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα μέσα στην ελληνική κοινωνία. Μέχρι που έφτασαν να δημοσιοποιήσουν δημοσκόπηση που είχε όλα τ’ άλλα εκτός από πρόθεση ψήφου. Σε κάθε γειτονιά, σε κάθε καφενείο όλοι μιλούν για την ελπίδα της Χρυσής Αυγής. Αυτήν την ελπίδα, πρέπει πρώτα εσείς που είστε εκλεγμένοι με την ψήφο του Ελληνικού λαού, να την τιμήσετε. Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σας συγχαρώ που εδώ μέσα στην Βουλή παλεύετε σαν λιοντάρια για Πατρίδα και Ελευθερία, για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού που έρχεται και δεν θα μπορέσουν να την σταματήσουν ούτε οι προδότες, ούτε τα απολειφάδια του Μαρξισμού, ούτε τα τσιράκια του καπιταλισμού.

Το αποκορύφωμα του θράσους βέβαια είναι η συγκυβερνώσα αριστερά, η οποία με τον κ. Κουβέλη πρώην μέλος του ΚΚΕ και ΚΚΕ Εσωτερικού, που εθήτευσε "Δημοκρατία" στην Μόσχα. Τολμούν να μιλούν για Δημοκρατία, χωρίς αντίλογο από την χαζοχαρούμενη ‘’δεξιά’’ που τρέμει μπροστά στην αριστερά εδώ και 38 χρόνια. Η ‘’δεξιά’’ άνοιξε την "κερκόπορτα" στην ιδεολογική τρομοκρατία της αριστεράς και τολμούν τώρα να μιλούν για βία αυτοί που επί 38 χρόνια έχουν αφήσει να καταστρέφεται συστηματικά η χώρα. Κάποιοι λένε πως η αριστερά δεν κυβέρνησε τον τόπο και δεν φέρει ευθύνη. Κάνουν λάθος! Πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι διορίστηκαν σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, δηλαδή στους πλέον διεφθαρμένους οργανισμούς, για να μην αναφερθούμε στο πόσες εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κατασπαταλήθηκαν στα πανεπιστήμια από τους ‘’συντρόφους’’. Συνεπώς όλοι κυβέρνησαν, είχαν πελατειακή σχέση με τον λαό, όλοι τους είναι ένοχοι! Καμία ευθύνη δεν φέρει η Χρυσή Αυγή που ήταν ένα Εθνικό  επαναστατικό κίνημα που είχε υψώσει την σημαία εδώ και δεκαετίες.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά στην σύγχρονη “δημοκρατία”

«…Έφριξαν οι μεγάλοι "δημοκράτες" με αυτά που συνέβησαν στην Ραφήνα και στο Μεσολόγγι. Και ζήτησαν αμέσως την άρση της ασυλίας των τριών συναγωνιστών βουλευτών για δήθεν αντιποίηση Αρχής κλπ. Την ίδια ώρα βέβαια στοιβάζονται δικογραφίες για αιτήσεις άρσης ασυλίας βουλευτών για παράνομο πλουτισμό. Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκονται 32 πολιτικοί. Όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό βλέποντας τις βίλες, από το κλεμμένο χρήμα του Ελληνικού Λαού, που έχουν φυτρώσει παντού σαν μανιτάρια. Φαίνεται λοιπόν καθαρά η επιλεκτική ευαισθησία της Δικαιοσύνης, με την υπερευαισθησία στον δήθεν ρατσισμό, ενώ αφήνει τους κλέφτες ανώνυμους κι ατιμώρητους. Η Χρυσή Αυγή δεσμεύεται ότι θα αποκαλύψει τους κλέφτες πολιτικούς, που δεν είναι μόνο 32 και θα απαιτήσει δικαιοσύνη. 

Είχαν ένα μεγάλο όπλο στα χέρια τους οι πολιτικάντηδες: τους διορισμούς – το «ρουσφέτι». Τώρα αυτήν την δυνατότητα δεν την έχουν γιατί άδειασαν το ταμείο, αφού το έκλεψαν. Χωρίς λοιπόν να μπορούν να κάνουν «ρουσφέτια» οι ψηφοφόροι τους  εγκαταλείπουν και ο δρόμος ανοίγει για μια άλλη φωνή αυθεντικά Ελληνική και Εθνικιστική. Εκτός από την άνοδο της Χρυσής Αυγής τους τρομοκρατούν τα νέα μέτρα που σχεδιάζουν και που ουσιαστικά αποτελούν ένα τρόπο εξοντώσεως του Ελληνικού λαού. Κάποιοι λένε ότι δεν έχουμε οικονομική πρόταση. Η χώρα υποφέρει από την εφαρμογή του μνημονίου, που μας έχουν βάλει εδώ και δύο χρόνια τάχα για να μας σώσουν, χιλιάδες οικονομικές αναλύσεις έχουν γίνει εις μάτην. Εμείς λέμε ότι αρκεί ένας ειδικός για να χαράξει ένα σχέδιο εθνικής οικονομικής στρατηγικής αρκεί να είχε ένα προσόν που όλοι αυτοί δεν έχουν, να μην είναι κλέφτης και υποταγμένος στους διεθνείς τοκογλύφους. Η Χρυσή Αυγή έχει ένα απλό οικονομικό σχέδιο: Εθνική ανάπτυξη και η Εθνική ανεξαρτησία. Χρεώνουν τον Ελληνικό Λαό με 30 δισ. για να ικανοποιήσουν τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων νταβατζήδων, μεγάλων Ελληνικών και διεθνών κατασκευαστικών εταιρειών, τις τράπεζες και τα ‘’συνεταιράκια’’ τόσων χρόνων που αποκαλούν ιδιώτες προμηθευτές του Δημοσίου. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη, χωρίς σχέδιο, χωρίς να δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας, χωρίς καμμία πρόβλεψη να έρθουν κεφάλαια Ελλήνων, χωρίς μείωση της φορολογίας και ΦΠΑ. Έχουν κλείσει ήδη δεκάδες χιλιάδες καταστήματα και θα κλείσουν πολλά ακόμα γιατί δεν κυκλοφορεί χρήμα. Έχουν σχέδιο να εξοντώσουν την μικρομεσαία τάξη για τα συμφέροντα των μεγάλων αφεντικών τους. Αυτά προβλέπει το μνημόνιο που είναι ξεκάθαρα παράνομο, αντεθνικό και αντισυνταγματικό. Πουθενά στο Σύνταγμά μας δεν προβλέπει εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας σε ιδιωτική τράπεζα, αυτοί το έκαναν και προχωρούν στη διάλυση του κοινωνικού ιστού και στη διάλυση της Ελλάδος.
  
Το Δουβλίνο ΙΙ, που δήθεν θα κατήγγειλαν, θα ισχύσει και πάλι. Θέλουν την Ελλάδα σκουπιδότοπο της Ευρώπης. Καταγγέλλω ότι όταν θα επιχειρήσουν να περάσουν τα νέα μέτρα θα συμβεί ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, γιατί έχουν πλαστή πλειοψηφία, αφού η Ν.Δ. πήρε την ψήφο του Ελληνικού Λαού υποσχόμενη ότι θα επαναδιαπραγματευθεί, ότι δεν θα μειώσει μισθούς και συντάξεις και κάνει ακριβώς τα αντίθετα, άρα εξαπάτησε τον Ελληνικό Λαό και η πλειοψηφία που έχει είναι προϊόν απάτης. Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ξεκάθαρο ότι για να ανέβει στην εξουσία κάνει φτηνά κόλπα και η ηγετική του ομάδα συνομιλεί με διεθνείς τραπεζικούς οίκους για το νέο μνημόνιο που θέλουν να κάνουν.

…Μας μιλούν για Πατρίδα και Σημαία αυτοί που δεν έχουν υπηρετήσει στον Ελληνικό στρατό, που τον μισούν, και η παράταξή τους συγκυβερνά με τη Ρεπούση που έγραψε το βιβλίο για τον ‘’συνωστισμό’’ της Σμύρνης και που έχουν βουλευτή που μιλούσε για το κάψιμο της Ελληνικής Σημαίας.

Όσοι έχουν τιμή κι αξιοπρέπεια

«…Ο Ελληνικός λαός θα αντισταθεί, τα σχέδια τους δεν θα περάσουν! Καλώ όλους τους βουλευτές της συγκυβέρνησης να αναλογιστούν τις προσωπικές πολιτικές ευθύνες. Θα είναι συνένοχοι αν ψηφίσουν αυτά τα αντεθνικά μέτρα. Θα χάσουν πιθανόν μελλοντικά την έδρα τους, αλλά θα υπερασπίσουν την τιμή και την αξιοπρέπειά τους.

Μας απειλούν ότι θα βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και μάλιστα γίνονται σχετικές συσκέψεις Δικαστικών. Δεν μας βγάζουν εκτός νόμου, όχι γιατί ενδιαφέρονται για το Σύνταγμα, αλλά γιατί έτσι θα μας ενισχύσουν. Οι απειλές τους δεν μας φοβίζουν, όπως δεν μας φόβιζαν παλιότερα τότε που ήμασταν παιδιά και η φιλελεύθερη παράταξη ήταν ο μεγαλύτερος διώκτης των Εθνικιστών, γιατί έχουν εκλεκτικές συγγένειες με κάποια κέντρα αποφάσεων που βλέπουν τον Ελληνικό Εθνικισμό σαν καρφί στο μάτι τους. Η Χρυσή Αυγή θα ανέβει ακόμα πιο ψηλά και θα συνεχίσει τον ανηφορικό δρόμο της Τιμής και της Αρετής για την ελευθερία της Ελλάδας που είναι ο αντικειμενικός σκοπός και της ύπαρξής του Κινήματός μας.»

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ