Σφάζονται Τσίπρας - Μητσοτάκης για τις επιστολές Όρμπαν προς την Χρυσή Αυγή

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 - 18:52


Πολιτικές αναταράξεις έχουν προκαλέσει στους εθνομηδενιστές της συγκυβέρνησης και τους νεοφιλελεύθερους της ΝΔ οι ευχαριστήριες επιστολές του Πρωθυπουργού της Ουγγαρίας, Βίκτωρ Όρμπαν προς τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, Λάμπρο Φουντούλη και Γιώργο Επιτήδειο.

Ο μαχητής της Παγκοσμιοποίησης και πολέμιος των βρώμικων ΜΚΟ του Σόρος, Όρμπαν ευχαρίστησε με προσωπική επιστολή τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής για την στήριξη που του παρείχαν στην συζήτηση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου.

Αυτή η κίνηση του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας εκνεύρισε τους εθνομηδενιστές του Σύριζα, οι οποίοι ζήτησαν από την ΝΔ (!) να αποπέμψει τον Όρμπαν από το ΕΛΚ.

Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται: "Η ευχαριστήρια επιστολή του Βίκτορ Όρμπαν προς τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρο Φουντούλη, για τη στήριξη που του παρέχει το νεοναζιστικό μόρφωμα, εκθέτει ανεπανόρθωτα το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα συνολικά, αλλά και τα μέλη που το απαρτίζουν, όπως η Νέα Δημοκρατία. Το ελάχιστο που οφείλει να πράξει ο κ. Μητσοτάκης, είναι να ζητήσει την άμεση αποπομπή των συνομιλητών της Χρυσής Αυγής από το ΕΛΚ".

Αποδεικνύεται πως ο Ούγγρος πρωθυπουργός και οι θέσεις του ενάντια στην λαθρομετανάστευση αποτελούν τον "μουτζούρη" για την πολιτικής σκηνή στην Ευρώπης, καθώς η νεοφιλελεύθερη ΝΔ έχει αποκηρύξει εδώ και καιρό τον Όρμπαν και τις πολιτικές του.

Θυμίζουμε πως στις αρχές Σεπτεμβρίου με εντολή Μητσοτάκη η ΝΔ ψήφισε κατά του Όρμπαν στο ευρωκοινοβούλιο, ενώ πρόσφατα το επικοινωνιακό επιτελείο της ψευτοδεξιάς επιχείρησε να ταυτίσει τον Ούγγρο πρωθυπουργό με τον Τσίπρα!

Όσο αλληλοκατηγορούνται Τσίπρας και Μητσοτάκης αποδεικνύουν πως και οι δύο τους είναι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και πως η μοναδική πολιτική δύναμη εθνικής Αντίστασης στην Χώρα μας είναι η Χρυσή Αυγή!