Ομολογία σκευωρίας και από τον Μητσοτάκη: “Ποια Δικαιοσύνη; Η ΝΔ έστειλε στο εδώλιο την Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 - 18:40

Ομολογία σκευωρίας και από τον Μητσοτάκη: “Ποια Δικαιοσύνη; Η ΝΔ έστειλε στο εδώλιο την Χρυσή Αυγή!” ΒΙΝΤΕΟ

Την σκευωρία της Νέας Δημοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής την έχουν παραδεχτεί κατά καιρούς με ολισθήματα οι ίδιοι οι σκευωροί, αλλά και κορυφαία στελέχη της προδοτικής παράταξης όπως ο Βαρβιτσιώτης και ο Κυρανάκης.

Τα στελέχη της ψευτοδεξιάς αντί να κρύβονται σε λαγούμια για τις μεθοδεύσεις, τις παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη και την πιο βρώμικη σκευωρία που στήθηκε ποτέ από το κύκλωμα Σαμαρά, βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα και επαίρονται για το γεγονός ότι έστειλαν αθώους ανθρώπους, τους πολιτικούς τους αντιπάλους στην φυλακή με μοναδικό σκοπό την υφαρπαγή ψήφων.

Στο ίδιο ατόπημα έπεσε χθες και από βήματος Βουλής ο ίδιος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης που δήλωσε αυτολεξεί:

"4 χρόνια δικάζεται η Ακροδεξιά. Και ο κ. Τσίπρας θα έχει φύγει από την εξουσία και η Δίκη ακόμα δεν θα έχει τελειώσει. Ήταν η Νέα Δημοκρατία όμως που οδήγησε την βία και το μίσος της Χρυσής Αυγής στο εδώλιο".

Καλό θα ήταν ο Μητσοτάκης να μην κομπάζει για την σκευωρία Σαμαρά, γιατί αργά ή γρήγορα η Δίκη της Χρυσής Αυγής θα ολοκληρωθεί και θα αποκαλυφθούν όλες οι βρώμικες μεθοδεύσεις της ΝΔ.

Ολόκληρη η προδοτική και πατριδοκάπηλη παράταξη της ΝΔ είναι συνυπεύθυνη για αυτήν την βρώμικη σκευωρία και οι ενορχηστρωτές της νομοτελειακά θα λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.