Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί πιστά τις εντολές των δανειστών

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 - 11:25

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος στα “Παραπολιτικά”: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτελεί πιστά τις εντολές των δανειστών

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από συνέντευξή του στην εφημερίδα "Παραπολιτικά"Ακολουθεί η συνέντευξη στον Δ. Γιαννακόπουλο:

Μύδρους εναντίον της κυβέρνησης εξαπολύει ο Νίκος Μιχαλολιάκος για την καζινοποίηση της χώρας

Λάβρος κατά της κυβέρνησης για τη στάση κορυφαίων στελεχών της στο θέμα της Ελληνικής Σημαίας και της συμμετοχής βουλευτών της σε διακομματική εκδήλωση στα ακριτικά νησιά της Ρω και της Στρογγύλης εμφανίζεται ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής θα προτείνει τις προσεχείς ημέρες την συγκρότηση ομάδας βουλευτών από όλα τα κόμματα, ώστε στα τέλη Ιανουαρίου να παραστούν σε επιμνημόσυνη δέηση στα Ίμια, με αφορμή τη συμπλήρωση 21 χρόνων «από την τραγική συμπλοκή με τους τούρκους», που κόστισαν τη ζωή σε 3 Έλληνες αξιωματικούς.

«Εμείς ήμασταν και θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, στο πλευρό των ακριτών μας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν ηταν δυνατόν να μην παραστούμε σε μια τέτοια εκδήλωση. Θα δούμε αν όλοι αυτοί που σήμερα θέλουν να μας ταυτίσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ θα αποφασίσουν να στείλουν εκπροσώπους τους στην εκδήλωση στα Ιμια, τα οποία η Αγκυρα χαρακτηρίζει τουρκικά», σημειώνει στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ».

Αναμφίβολα, οι δηλώσεις του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παρασκευόπουλου για αποποινικοποίηση όσων καταστρέφουν δημοσίως την ελληνική σημαία ενεργοποίησαν τα ανακλαστικά της κοινής γνώμης, ακόμη και των πιο μετριοπαθών. «Η σημαία είναι σύμβολο. Δυστυχώς, πλήθος παραγόντων του ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται κατά καιρούς σε τέτοιου είδους δηλώσεις, ενώ δεν πρέπει να παραλείπουμε ότι τέτοιες προσβλητικές αναφορές έχουν γίνει παλαιότερα και από βουλευτές της Ν.Δ., συγκεκριμένα τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη», λέει ο κ. Μιχαλολιάκος και συνεχίζει: «Εμείς προτείνουμε το αδίκημα του βανδαλισμού των συμβόλων του έθνους να γίνει ιδιώνυμο και οι δράστες να φυλακίζονται χωρίς δικαίωμα εξαγοράς της ποινής τους. Αντιθέτως, θεωρούμε ότι για την ευρωπαϊκή σημαία με το μπλε χρώμα και τα κίτρινα αστεράκια δεν θα πρέπει να ασκείται καμία δίωξη σε περίπτωση καψίματός της, καθώς αυτή η δήθεν ευρωπαϊκή αλληλεγγύη μας έφερε στο σημερινό χάλι».

ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ. Δυναμικά απαντά ο κ. Μιχαλολιάκος και σε όσους διακινούν σενάρια σύμπλευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Τους παραπέμπω στο βιβλίο του Ευ. Λεμπέση: "Η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω". Είναι σίγουρο ότι εκεί θα διακρίνουν στοιχεία του χαρακτήρα τους. Εμείς, οι Εθνικιστές πώς θα μπορούσαμε να συνομιλήσουμε με τέτοιους εθνομηδενιστές, που επιδεικνύουν ασέβεια απέναντι στην Πατρίδα;».

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής δεν διατηρεί την παραμικρή αμφιβολία για τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις: «" Αν τους που απ΄έξω να κάνουν εκλογές, όπως είχαν πει στον Σαμαρά τον Ιανουάριο του 2015, τότε θα τις προκηρύξουν. Ειδάλλως, θα καθίσουν στ΄ αυγά τους εξακολουθώντας να σκιαμαχούν στην πλάτη του λαού. Αν πάλι τους ζητήσουν να ψηφίσουν κι άλλα Μνημόνια, θα τα ψηφίσουν με τα δυο τους χέρια, όπως τον Αύγουστο του 2015».

Στον ίδιο οργισμένο τόνο απαντά ο Ν. Μιχαλολιάκος και σε εκείνους πού διασπείρουν φήμες περί αποφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής επί των ημερών τον ΣΥΡΙΖΑ: «Μπήκαμε φυλακή επί Σαμαρά με έωλες και ανυπόστατες κατηγορίες και μόλις συμπληρώθηκε το 18μηνο βγήκαμε βάσει του νόμου και των επιταγών του Συντάγματος. Κανείς δεν μας έκανε χάρη και όσα κι αν υποστούμε δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία του Αγώνα. Δεν μπορούν να μας φιμώσουν ούτε να μας συνδέσουν με τα ανοσιουργήματά τους», λέει.

Τέλος, σχετικώς με την απόφαση ψήφισης στη Βουλή του επιδόματος για τους χαμηλοσυνταξιούχους ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής δηλώνει ανεπιφύλακτα: «Υποστηρίζουμε οτιδήποτε έχει άμεσο και πρακτικά θετικό αποτέλεσμα για τούς πολίτες. Μπορεί ο Τσίπρας να έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του, όμως γεγονός αποτελεί ότι 1,6 εκατ. συνάνθρωποί μας και τα μέλη των οικογενειών τους θα λάβουν το ελάχιστο βοήθημα στις 22 του μήνα. Έστω και παροδικά, ο κόσμος θα ανακουφιστεί. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν δικαιολογίες ή ιδεολογίες ικανές να τεθούν υπεράνω της κοινωνικής αναγκαιότητας».

«Καταψηφίζουμε την επέκταση του τζόγου»

Παράλληλα, εξαπολύει μύδρους εναντίον των κ. Τσίπρα και Καμμένου για την καζινοποίηση της Χώρας, μετά την αλλαγή του Κανονισμού της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τον ΟΠΑΠ προκειμένου να τοποθετήσει «φρουτάκια» σε κάθε γειτονιά, σε κάθε περιοχή της χώρας, άνευ όρων και ορίων «Είμαστε κάθετα αντίθετοι με ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Ο Σαμαράς όταν ξεπουλούσε τη δημόσια περιουσία έλεγε ότι θα μετέτρεπε την Ελλάδα σε ένα απέραντο καζίνο και, επειδή δεν πρόλαβε, ήλθαν αυτοί να υλοποιήσουν το σχέδιό του. Φυσικά και θα καταψηφίσουμε ό,τι έχει σχέση με την επέκταση του τζόγου. Δεν μπορεί η Ελλάδα να φτωχοποιείται συνεχώς κι αυτοί να σκέφτονται πώς θα την ξεκάνουν με τα "φρουτάκια"», δηλώνει.