Η τυραννία της ψευτοδημοκρατίας τους -  Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:58

Η τυραννία της ψευτοδημοκρατίας τους -  Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Τους πολεμήσαμε και θα τους πολεμήσουμε μέχρι το τέλος

Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014, είχαμε συμφωνήσει με την κρατική τηλεόραση, όπως την καταντήσανε (την ΝΕΡΙΤ εννοώ), να δώσει η Χρυσή Αυγή συνέντευξη τύπου στην Θεσσαλονίκη με αφορμή την Διεθνή Έκθεση. Συνέντευξη στην οποία θα εκφράζαμε τις θέσεις μας για την οικονομική κατάσταση της χώρας, για την αχαλίνωτη φαντασία της κυβερνητικής παρέας, η οποία βλέπει “ανάπτυξη” και φυσικά να καταγγείλουμε τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις εις βάρος του Κινήματός μας με τις φυλακίσεις βουλευτών, την απαγόρευση συγκεντρώσεων, την πολιτική τρομοκρατία, τον αποκλεισμό από τους μηχανισμούς προπαγάνδας των "νταβατζήδων", δηλαδή τις φυλλάδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Αυτά είχαμε σκοπό να πούμε σε μία ζωντανή σύνδεση με την ΝΕΡΙΤ, η οποία όμως τελικά ποτέ δεν έγινε, αφού λίγη μόλις ώρα πριν την πραγματοποίησή της ειδοποίησαν τους βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ότι δεν θα πραγματοποιήσουν την προβολή της γιατί η προβολή αφορά τον Αρχηγό κόμματος και Αρχηγός κόμματος δεν υπήρχε... Γιατί δεν υπήρχε; Για τον απλούστατο λόγο γιατί οι ίδιοι οι οποίοι αποφάσισαν την λογοκρισία, τον είχαν βάλει φυλακή. 

Μας λένε “φασίστες”. Ας πούμε ότι είμαστε, που δεν είμαστε γιατί ο φασισμός αφορά μια άλλη χώρα και μια άλλη ιστορική περίοδο και γιατί η ιδεολογία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή έχει σαφείς και διακεκριμένες διαφορές με την ιδεολογία του φασισμού, η οποία αποτελεί μια αποθέωση της εννοίας του κράτους. Εμείς λένε ότι είμαστε οι “φασίστες”, αλλά αυτοί οι δημοκράτες τι διαφορετικό κάνουν από τους φασίστες όπως τους θέλει και τους ορίζει το κυρίαρχο σύστημα; Η λογοκρισία, οι φυλακίσεις, η πολιτική τρομοκρατία, ο περιορισμός εν οίκω βουλευτών εκλεγμένων από τον Ελληνικό Λαό, η απαγόρευση πολιτικών συγκεντρώσεων κατά παράβαση του Συντάγματος όλα αυτά είναι δημοκρατία; 

Έχουν το θράσος δε αυτοί οι οποίοι εξουσιάζουν την Πατρίδα μας να δηλώνουν ότι δεν φταίνε αυτοί που είμαστε φυλακή, δεν πρόκειται για δίωξη πολιτική, αλλά για μια απόφαση της Δικαιοσύνης. Τους απαντώ με το κύριο άρθρο της Παρασκευής 12 Σεπτεμβρίου 2014 της εφημερίδας τα “ΝΕΑ”, άρθρο της πρώτης σελίδας το οποίο είχε τίτλο “Εκτός ορίων”. Το οποίο άρθρο με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές έγραφε: Κάνουν οι δικαστές πολιτική; Κάνουν και παρακάνουν στα χρόνια του μνημονίου...”. Ώστε έτσι λοιπόν, κάνουν πολιτική μόνον για την λειτουργία των καταστημάτων και δεν κάνουν πολιτική όταν εκδίδουν πορίσματα κατά βουλευτών εκλεγμένων από τον Ελληνικό Λαό, πορίσματα τα οποία δεν είναι έγγραφα τα οποία αναφέρονται σε νόμους και αδικήματα, αλλά ιδεολογικά μανιφέστα γεμάτα αφορισμούς και αναθέματα; Δεν κάνουν πολιτική οι δικαστές όταν κρίνουν κάποιους για τα βιβλία που διαβάζουν, για τα άρθρα που έχουν γράψει, τις δημόσιες ομιλίες που έχουν κάνει ακόμη και εντός του κοινοβουλίου; 

Ο αποκλεισμός μας από την κρατική τηλεόραση στην Θεσσαλονίκη ήταν ένα ακόμη δείγμα ότι αυτό το καθεστώς, το οποίο σήμερα εξουσιάζει την χώρα, είναι μία τυραννία, είναι μία ψευτοδημοκρατία, η οποία υπηρετεί τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και των πολιτικών συμμοριών και τίποτε άλλο. Είναι γνωστό και είναι δεδομένο και το γνωρίζει ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός ότι έχουν χωρίσει την χώρα οι “Φαμίλιες” της μαφίας του Ελλαδιστάν σε κομμάτια. Λεηλατώντας τον Ελληνικό Λαό και ξεπουλώντας αυτό το ίδιο το Έθνος κάθε μία από την συμμορία έχει τους δικούς της βουλευτές, το δικό της κόμμα, τα δικά της κανάλια, τις δικές της εργολαβίες, τα πάντα. Έμπιστοι της κυβερνητικής καμαρίλας ευρίσκονται σε κάθε θέση-κλειδί, ενώ δεν λείπουν και οι οικονομικοί εκβιασμοί απέναντί στον οποιοδήποτε τολμήσει να σηκώσει κεφάλι.

Απέναντι σε όλους αυτούς μέσα σε μια σαπισμένη πολιτεία σαν αστέρι ανέτειλε η Χρυσή Αυγή. Ιδού ο πραγματικός λόγος για τον οποίο είμαστε στη φυλακή, η μόνη Αλήθεια. Δεν υποταχτήκαμε στην αμαρτωλή εξουσία τους, δεν συμβιβαστήκαμε, τους πολεμήσαμε και θα τους πολεμούμε μέσα από δρόμους, πλατείες, μέσα σε πόλεις και σε χωριά, μέσα ακόμη και από τα κελιά μας. Τους πολεμήσαμε και θα τους πολεμήσουμε μέχρι το τέλος.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του βρώμικου πολέμου κατά της Χρυσής Αυγής τα εκατοντάδες δημοσιεύματα των φυλλάδων του ψεύδους και των ρυπαρών καναλιών της διαπλοκής για το περίφημο “μαύρο” χρήμα της Χρυσής Αυγής, για τους δήθεν εφοπλιστές χρηματοδότες, για τα σκοτεινά μονοπάτια του χρήματος, το οποίο δήθεν είχε η Χρυσή Αυγή. Ο έλεγχος έγινε και απεδείχθη ότι είμαστε καθαροί σαν γάργαρο νερό και αυτοί βρώμικοι σαν γουρούνια που κυλιούνται στην λάσπη. Είδατε κανέναν από τους συκοφάντες μας να λέει μία συγγνώμη; Ούτε θα δείτε... Γνώριζαν ότι λένε ψέματα, όπως γνωρίζουν ότι είμαστε και αθώοι. Σκοπός τους η εξόντωσή μας, όμως δεν τα μέτρησαν καλά τα πράγματα. Εάν ήταν άλλο κόμμα μετά από ένα χρόνο ενός τόσο σκληρού εναντίον του πολέμου με φυλακές, δολοφονίες, λάσπη, τρομοκρατία, απαγορεύσεις, λογοκρισία θα είχε διαλυθεί. Όμως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ και σε αυτές ακόμη τις στημένες δημοσκοπήσεις τους αναδεικνύεται τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας. Όπως επίσημα αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας στις Ευρωπαϊκές εκλογές πριν από μόλις 3 μήνες και το γεγονός αυτό είναι πρωτοφανές ένα κόμμα με την ηγεσία του στην φυλακή είχε στο πλευρό του 536.000 Έλληνες και Ελληνίδες! 

Θέλουν λένε να “σώσουν την χώρα”, αλλά αυτοί οι μεγάλοι “δημοκράτες” τρέμουν τις εκλογές. Ο Σαμαράς είπε στην Θεσσαλονίκη ότι θα είναι αυτοκτονία (ποιου αλήθεια;) κι ο Βενιζέλος ότι μία προσφυγή στις κάλπες θα ισοδυναμούσε με μία νέα... Μικρασιατική καταστροφή! Κατά τα άλλα πιστεύουν λένε στη θέληση του λαού!!! Αφού πιστεύουν στην θέληση του λαού γιατί δεν την αφήνουν να εκφραστεί; 

Επαναλαμβάνω δεν τα μέτρησαν καλά με την Χρυσή Αυγή, με την Χρυσή Αυγή που συνεχίζει τον ανυποχώρητο αγώνα της ενάντια στους επίορκους της τυραννίας και τους πουλημένους πραιτοριανούς της.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ