Η νεολαία στο πλευρό της Χρυσής Αυγής - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου 2014 - 18:00

Η νεολαία στο πλευρό της Χρυσής Αυγής - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
 

Σύμφωνα με έρευνα του Παντείου Πανεπιστημίου: Δεύτερο κόμμα στις ηλικίες 18 έως 34 η Χρυσή Αυγή

Πριν 80 σχεδόν χρόνια, στους δρόμους της Πατρίδας μας περνούσαν οι νέοι με βήμα στρατιωτικό και τραγουδούσαν: “Στην γλυκειά μας την Πατρίδα, την τρανή κι ιστορική, συ απέμεινες ελπίδα νεολαία Ελληνική”… Ήταν οι νέοι της ΕΟΝ, της νεολαίας του Μεταξά, ήταν οι νέοι που έγραψαν μαζί με όλα τα Ελληνόπουλα τη χρυσή σελίδα της Ιστορίας μας του πολέμου 1940-41.

Η νεολαία αποτελεί πάντα την ελπίδα του Έθνους και δυστυχώς για το αμαρτωλό καθεστώς, για το σάπιο και ένοχο κατεστημένο ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής νεολαίας είναι στο πλευρό της μαχόμενης Χρυσής Αυγής, η οποία υβρίζεται, συκοφαντείται, φυλακίζεται, διώκεται. Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους αναγνώστες της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, της 19ης Οκτωβρίου 2014. Στις σελίδες 16 και 17 δημοσιεύθηκε έρευνα η οποία καταρρίπτει το ψέμα ότι οι ψήφοι στη Χρυσή Αυγή είναι ψήφοι χωρίς ιδεολογικό και πολιτικό περιεχόμενο. Χαρακτηριστικά στο πάνω μέρος του δισέλιδου δημοσιεύματος η γνωστή αριστερή εφημερίδα έγραφε: “ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ ΤΟ ΜΥΘΟ ΟΤΙ Η ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ”.

Η έρευνα διενεργήθηκε από το τμήμα κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου στο πλαίσιο ευρωπαϊκού προγράμματος και περιελάμβανε 1.200 ερωτηματολόγια σε νέους ηλικίας 16 έως 25 ετών στην περιοχή Αττικής. Όπως δήλωσε η επιστημονική υπεύθυνη της έρευνας κα. Κορωναίου, “η έρευνα φέρνει στην επιφάνεια μια σειρά από άλλες παραμέτρους, που αποτυπώνουν την απήχηση της Χρυσής Αυγής σε ένα τμήμα της νεολαίας (η Χρυσή Αυγή αναδείχθηκε στις τελευταίες εκλογές δεύτερη δύναμη στην ηλικιακή ομάδα 18 έως 32) και αναδεικνύει τις ισχυρές ιδεολογικοπολιτικές ταυτίσεις των νέων ψηφοφόρων του κόμματος, με την ιδεολογία που αυτό πρεσβεύει”.

Συνειδητή επιλογή, λοιπόν η ψήφος στην Χρυσή Αυγή παρ΄ όλα τα αναθέματα και τους αφορισμούς των εμπαθών πολιτικών αντιπάλων του Κινήματός μας στα τηλεπαράθυρα. Από την άλλη πλευρά γνωρίζουμε ότι η Χρυσή Αυγή ήλθε τρίτη στις εκλογές με σημαντική διαφορά από την Νέα Δημοκρατία που ήρθε δεύτερη. Πού οφείλεται αυτό; Μα στο γεγονός ότι η Ν.Δ. παίρνει συντριπτικά ποσοστά στους ψηφοφόρους ηλικίας άνω των 65 ετών. Πολύ απλά η Χρυσή Αυγή είναι το κόμμα των νέων και η Ν.Δ. του Σαμαρά και των συμβούλων του είναι το κόμμα της Ελλάδας που πεθαίνει και επιπλέον ένα κόμμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τον παλαιοκομματισμό και τα εγκλήματα του παρελθόντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο περιοδικό της Χρυσής Αυγής εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 1980, πριν δηλαδή από 34 ακριβώς χρόνια και σήμερα οι πλειοψηφία των οπαδών του και των ψηφοφόρων του ανήκουν στις ηλικίες 18 έως 34 ετών! Δηλαδή δεν είχαν γεννηθεί καν όταν εκδόθηκε το πρώτο τεύχος της Χρυσής Αυγής!

Ας το πάρουν απόφαση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι το κόμμα της νιότης και παρ’ όλη τη λάσπη των “νταβατζήδων”, παρ’ όλη τη χυδαία πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος, θα αντέξει στον χρόνο γιατί είναι η Ελλάδα που έρχεται!

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ