Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2015 - 01:32

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Εδώ και αρκετό καιρό ακούγονται φήμες ότι θα γίνει μια ακόμη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Το θέμα είναι ότι κανείς δεν λέει ποιος θα πληρώσει τις ζημιές. Οι μέτοχοι των τραπεζών ή ο κυρίαρχος λαός, όπως τις άλλες δύο. Κανονικά συνεχίζεται ο παράνομος έλεγχος κεφαλαίων, αν και μου μπήκαν ιδέες ότι έγινε μόνο και μόνο για να αποφυλακιστεί η γυναίκα του Τσοχατζόπουλου χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ για εγγύηση. Μοναδική ελπίδα για τους Έλληνες στην επερχόμενη καταστροφή είναι η Χρυσή Αυγή, αρκεί οι ΄Έλληνες να ανοίξουν τα αυτιά και τα μάτια τους και να ακούσουν τι λέει και να τα κλείσουν στους ψεύτες και κλέφτες που την κατηγορούν στέλνοντας τους στον αγύριστο.

Ν.Χ.

Αποκαλύφθηκαν! Ισραηλινός συνταγματάρχης συνελήφθη στο Ιράκ ως αρχηγός ομάδας τζιχαντιστών

Αγαπητοί κύριοι σίγουρα είναι γνώριμο το θέμα της ανασφάλειας που υπάρχει και εξηγώ... Στην περιοχή Ντράφι Πικερμίου όπου και κατοικώ υπάρχει θέμα κλοπών, σίγουρα όχι περισσότερο από τις περιοχές των Αθηνών. Στην περιοχή αυτή υπάρχουν μονοκατοικίες και όποιος θέλει να κάνει παραβατική ενέργεια, μπορεί να την κάνει άνετα. Όπως λοιπόν μας είπε ιδιωτική ασφάλεια που έχουμε για την φύλαξη του σπιτιού μου, μας ενημέρωσε πως κάποιος απρόσκλητος επισκέπτης πήγε να μπεί στον κήπο του σπιτιού...Εκεί μας κατάντησε η ανεξέλεγκτη μεταναστευτική πολιτική εδώ και πολλά χρόνια. Να μην αισθανόμαστε ασφαλείς ούτε μέσα στα σπίτια μας και να κινδυνεύουν οι οικογένειες μας. Δεν πάει άλλο θέλουμε πίσω την Ελλάδα που ξέραμε!

Θοδωρής Α.

Δυναμική απάντηση Στρατηγού Συναδινού στον υβριστή της Χρυσής Αυγής Παύλο Σιατίστης

Για μια ακόμη φορά πλημμύρισε η Αθήνα και η υπόλοιπη Ελλάδα και δυστυχώς χάθηκαν και ανθρώπινες ζωές. Στο ίδιο έργο θεατές πολλά χρόνια μιας και οι κομπίνες, οι μίζες και οι κακοτεχνίες,  τόσο από τη κεντρική διοίκηση, αλλά και από τη τοπική αυτοδιοίκηση έχουν μεγαλύτερη αξία και από τις ζωές αλλά και από τις περιουσίες των Ελλήνων. Έργα βιτρίνας, πεζόδρομοι χωρίς μελέτες για τις επιπτώσεις, πολεοδομικές παραβάσεις χωρίς παραδειγματικές τιμωρίες αρκεί να πέφτει η μίζα και όλα καλά. Τα παραπάνω φανερώνουν ένα κράτος σε διάλυση και αποσύνθεση, με τα μάρμαρο να το πληρώνουν οι πολίτες πολλαπλώς. Δυστυχώς όμως οι ίδιοι πολίτες, τους ψηφίζουν χρόνια τώρα σαν υπνωτισμένοι μην ακούγοντας υγιείς δυνάμεις που προσπαθούν να τους αφυπνίσουν από το θανατηφόρο λήθαργο που έχουν πέσει. Άξιοι της μοίρας τους οι Έλληνες που ψηφίζουν κλέφτες και ψεύτες και όχι την Χρυσή Αυγή.

Νίκος Κ.

Χρήστος Παππάς: Η τηλεόραση να εμφυσήσει στους νέους ηθικά, εθνικά και θρησκευτικά πρότυπα