Συνέντευξη Ευρωβουλευτή Στρατηγού Επιτήδειου στην εκπομπή «Focus Live»

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 - 17:20

Συνέντευξη στην εκπομπή «Focus Live» του δημοσιογράφου κ. Αναστάσιου Παπαδόπουλου στο Kontra Channel παραχώρησε από το Στρασβούργο ο Ευρωβουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος κατά την διάρκεια της Συνόδου Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην μη ετοιμότητα της Αλβανίας για να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς επίσης και στις επεκτατικές βλέψεις της χώρας αυτής για τα εδάφη των γειτονικών χωρών, μεταξύ των οποίων και της χώρας μας. Επεσήμανε επίσης και την παραβίαση των δικαιωμάτων της Ελληνικής μειονότητας της Β. Ηπείρου.

Παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνοντας πως είμαστε υπέρ της Ευρώπης των Εθνών στην οποία τα κράτη θα έχουν την ανεξαρτησία τους και θα συνεργάζονται για το κοινό καλό και την εξυπηρέτηση στόχων, οι οποίοι θα προάγουν τα συμφέροντα κάθε κράτους αλλά και της Ευρώπης γενικότερα.

Ακόμη αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας της Χρυσής Αυγής και της πολιτικής ομάδας της Μαρίν Λεπέν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Επιπλέον, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικές ερωτήσεις με την πολιτική εικόνα της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας πως ανέκαθεν το Ελληνικό Κοινοβούλιο ήταν ένας χώρος αντιπαραθέσεων στο οποίο οι βουλευτές όλων των κομμάτων έχουν ανταλλάξει σκληρές φράσεις μεταξύ τους.

Ακολουθεί η συνέντευξη: