Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής κατά της διεθνούς προπαγάνδας

Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:04

Τις προηγούμενες ημέρες, οι ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή συνυπέγραψαν ερώτηση που συνέταξε Ιταλός Ευρωβουλευτής από το κίνημα "Λέγκα του Βορρά", προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Κομισιόν), που αφορούσε την πτώση του αεροπλάνου των Μαλαισιανών αερογραμμών στην Ουκρανία.

Η ερώτηση είχε ως αντικείμενο τους λόγους για την μη δημοσίευση του πορίσματος των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τα αίτια της πτώσεως του αεροσκάφους, γεγονός το οποίο απετέλεσε την αιτία της επιβολής των κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Η ερώτηση έγινε επειδή η πλειοψηφία των Ευρωβουλευτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδίκασε την Ρωσία ως υπεύθυνη για την κατάρριψη του αεροπλάνου και επέρριψε ευθύνες στον Πούτιν για το περιστατικό αυτό. Προφανώς ένας ευρωβουλευτής δεν δύναται να γνωρίζει τις συνθήκες υπό τις οποίες έχει πέσει το αεροπλάνο ή αν έχει καταρριφθεί αυτό και από ποιους. Η μόνη πηγή πληροφόρησης των ευρωβουλευτών αλλά και όλου το κόσμου, αντί των εμπειρογνώμων, είναι τα ελεγχόμενα ΜΜΕ. Άρα μπορεί κάποιος εύκολα να συμπεράνει ότι η καταδίκη της Ρωσίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση δεν στηρίζεται σε επίσημα και διαφανή στοιχεία αλλά, είναι ξεκάθαρα πολιτική απόφαση.

Έτσι οι Εθνικιστές Ευρωβουλευτές συγκέντρωσαν τις σαράντα υπογραφές, που προβλέπει ο κανονισμός του κοινοβουλίου για να προωθήσουν την ερώτηση από την Ευρωβουλή στην Κομισιόν και για να συζητηθεί αυτή στην Ολομέλεια. Για προφανείς όμως λόγους η ερώτηση δεν προωθήθηκε από το τους επικεφαλείς των πολιτικών ομάδων με προεξάρχοντες τους ανήκοντες στο Λαϊκό Κόμμα και στους Σοσιαλιστές (Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ αντίστοιχα).

Οι Εθνικιστές Ευρωβουλευτές θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για μια Μεγάλη Ευρώπη των Λαών, της Ιστορικής τους συνέχειας και των ιδανικών τους.