Μόνο οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής ήταν παρόντες στον αγιασμό στο Ευρωκοινοβούλιο

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 - 14:14

Την Τρίτη της εβδομάδος κατά την οποία διεξάγονται οι εργασίες της Ολομέλειας στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Ορθόδοξος Επίσκοπος Γαλλίας κ.κ. Εμμανουήλ τελεί αγιασμό για τον τρέχοντα μήνα. Στην τελετή του αγιασμού καλούνται να λάβουν μέρος όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές.

Για τον μήνα Οκτώβριο ο αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Οκτωβρίου. Δεν θα πρωτοτυπήσουμε, ούτε θα σας πούμε κάτι το οποίο δεν φανταζόσαστε εάν σας ενημερώσουμε πως στην υπόψη τελετή οι μόνοι Έλληνες ευρωβουλευτές που συμμετείχαν ήταν οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Πρόθεση αλλά και υποχρέωση μας δεν είναι να παρακολουθούμε την δραστηριότητα των υπολοίπων Ελλήνων Ευρωβουλευτών. Επιθυμούμε απλώς να επισημάνουμε την υποκρισία και την υποτίμηση της νοημοσύνης των απλών Ελλήνων πολιτών την οποία επιδεικνύουν οι εκπρόσωποι των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων. Παριστάνουν τους θεματοφύλακες της δημοκρατίας, της θρησκείας, των ηθών, και των εθίμων της χώρας, μόνο και μόνο για να κάνουν κάποιους αφελείς να πιστέψουν ότι πράγματι εννοούν όσα λένε και να τους παρασύρουν ώστε να ψηφίσουν τους ίδιους και τα κόμματα τους.Εάν τώρα είχαμε προεκλογική περίοδο, να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι η αίθουσα στην οποία τελέσθηκε ο αγιασμός θα ήταν γεμάτη. Άλλωστε ακόμη και  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γνωστός και δεδηλωμένος άθεος επισκέφτηκε το Άγιον Όρος για ψηφοθηρικούς λόγους.

Με την πάροδο του χρόνου όμως, αργά αλλά σταθερά, ο λαός αρχίζει να συνέρχεται από τον πολιτικό λήθαργο και κατά τις επόμενες εκλογές, θα τους αμείψει ανάλογα. Σε ότι αφορά εμάς τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, θα εξακολουθήσουμε να ενεργούμε σύμφωνα με τα πιστεύω και τις πάσης φύσεως υποχρεώσεις που αισθανόμαστε ότι έχουμε απέναντι σε όσες και όσους μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και θα εξακολουθήσουμε να εκτελούμε το καθήκον μας.

Η Ευρωβουλή είναι ο μόνος χώρος στον οποίον μπορούμε να μιλάμε ελεύθερα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε ώστε να υποστηρίζουμε τα εθνικά μας συμφέροντα και να ενημερώνουμε συνεχώς τους λαούς της Ευρώπης για τα όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στην χώρα μας, θύμα του μνημονίου και χώρα στην οποία δυστυχώς παραβιάζεται κάθε έννοια δημοκρατίας, ισότητος και δικαιοσύνης.

Οι Ευρωβουλευτές

Συναδινός Ελευθέριος
Φουντούλης Λάμπρος
Επιτήδειος Γεώργιος