Λ. Φουντούλης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση στηρίζει πραξικοπήματα

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 - 14:25

Κατά την διάρκεια συζήτησης στην ολομέλεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου με τον προκλητικό και αναληθή τίτλο "Κατεχόμενα εδάφη στην Γεωργία, δέκα χρόνια μετά την ρωσσική εισβολή", έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Στην παρέμβαση του ανέδειξε τα ψέματα των Ευρωπαίων, καταδίκασε την υποκίνηση πραξικοπημάτων εκ μέρους της Ενώσεως, ενώ τέλος κατήγγειλε την ανοχή της Ε.Ε. απέναντι σε μια πραγματική εισβολή και κατοχή που συνεχίζεται μέχρι σήμερα στην Κύπρο.

Ολόκληρη η παρέμβαση:

"Ακόμη και ο τίτλος της σημερινής συζήτησης είναι εντυπωσιακός, καθώς επιτυγχάνει να χωρέσει μέσα σε μια μικρή πρόταση τόσες πολλές ανακρίβειες. Μια μικρή ιστορική αναδρομή θα βοηθήσει ώστε να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Οι δημοκρατίες της Νότιας Οσσετίας και της Αμπχαζίας δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της πτώσεως της Σοβιετικής Ενώσεως. Θεωρώ πως το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση των Λαών είναι αδιαμφισβήτητο. Όμως η τότε κυβέρνηση της Γεωργίας επιτέθηκε εναντίον τους. Στην συνέχεια, μια ανακωχή είχε επιτευχθεί, που διατηρούσε την ειρήνη υπό την επίβλεψη των ρωσσικών στρατευμάτων.

Όμως, το 2003, οι χρηματοδοτούμενες από την Ευρωπαϊκή Ένωση Μ.Κ.Ο. οργάνωσαν πραξικόπημα με το οποίο ανέτρεψαν την νόμιμη κυβέρνηση και στην θέση της τοποθετήθηκε ο, καταδικασμένος πλέον σε Γεωργία και Ουκρανία, Σαακασβίλι και ήταν αυτός που εισέβαλε το 2008 στην Νότια Οσσετία. Η πραγματικότητα λοιπόν, είναι τελείως διαφορετική από το πως θέλετε να την παρουσιάζετε και στην πραγματικότητα καμία κατοχή δεν υπάρχει στην Αμπχαζία και στην Νότια Οσσετία, αντιθέτως πιστεύω πως έφτασε ο καιρός η Διεθνής κοινότητα να υποδεχθεί αυτούς τους Λαούς που τόσο άδικα έχει αποκλείσει. Αντίθετα, υπάρχει πραγματική συνεχιζόμενη κατοχή στην Κύπρο, αλλά βέβαια εκεί η Ένωση ακολουθεί διαφορετική τακτική, μιας και η Τουρκία είναι φίλος και σύμμαχος πολλών κυβερνήσεων της Ευρώπης, οπότε εκεί μπορείτε εύκολα να παραβλέψετε τα εγκλήματα πολέμου."