Αιολική ενέργεια ένα πανευρωπαϊκό σκάνδαλο - Εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο από την Χρυσή Αυγή

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017 - 15:21

Στις 6 Δεκεμβρίου στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο η Χρυσή Αυγή διοργάνωσε μια παρουσίαση βιβλίου με θέμα «Η απάτη της αιολικής ενέργειας».

Το βιβλίο προλόγισε ο ευρωβουλευτής του κόμματος ο  Στρατηγός Γεώργιος Επιτήδειος και παρουσίασε ο συγγραφέας Alban d’ Auguin. Παραβρέθηκαν Ευρωπαίοι συναγωνιστές από Γαλλία, Βέλγιο Ολλανδία και Ιταλία όπου και συζήτησαν με τον συγγραφέα για το σημαντικό αυτό θέμα, το οποίο οι εθνικιστές Ευρωπαίοι φέρνουν στο προσκήνιο και εγκυμονεί κινδύνους για μια επερχόμενη οικολογική καταστροφή. Ο συγγραφέας επικεντρώθηκε στο πραγματικό πρόβλημα που περιστρέφεται γύρω από την σκέψη των λεγόμενων οικολόγων που είναι πρακτικά μεταμφιεσμένοι, κατά τον συγγραφέα, σε «τροτσκιστές στην υπηρεσία της παγκοσμιοποίησης».

Ο Alban d’ Auguin έκανε αναφορά στη γλώσσα που χρησιμοποιείται από τους Ευρωπαίους Πράσινους, με σκοπό να αποκαλύψει την αληθινή τους σκέψη, το πραγματικό τους πρόσωπο. Πράγματι, τα οικολογικά λόμπι αποτελούσαν ανέκαθεν την εμπροσθοφυλακή σε τρία εξαιρετικά σημαντικά θέματα, όπως εκείνο της κλιματικής αλλαγής, τις παραδοσιακές πηγές ενέργειας καθώς και την άμεση έξοδο από τα πυρηνικά προγράμματα. Στον επίλογό του ο συγγραφέας εξέφρασε εντονότατη ανησυχία. Γι’ αυτόν, το θέμα της αιολικής ενέργειας στη Γαλλία είναι ένα κρατικό σκάνδαλο που θα οδηγήσει την κυβέρνηση ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Είναι σημαντικό να αρνούμαστε οποιαδήποτε κυρίαρχη επιρροή που προέρχεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Αν δεν κάνουμε κάτι, θα γίνουμε σταδιακά μάρτυρες μιας θλιβερής καταστροφής του φυσικού περιβάλλοντος. Αυτό το βιβλίο είναι ένα αποτελεσματικό όπλο για αυτόν που πολεμά ενάντια σε όποιον τάσσεται στο πλευρό των υπηρετούντων το καπιταλιστικό σύστημα και τους διεφθαρμένους πολιτικούς ΜΜΕ.