Ζήλεψε τον Χριστοφοράκο ο Γεώργιου: Μην τολμήσετε να με καταδικάσετε για τα αλλοιωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν στα Μνημόνια

Κυριακή, 14 Αυγούστου 2016 - 23:33

Ζήλεψε τον Χριστοφοράκο ο Γεώργιου: Μην τολμήσετε να με καταδικάσετε για τα αλλοιωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ που οδήγησαν στα Μνημόνια

Το θράσος που διακατέχει όλους τους προδότες πολιτικάντηδες και τα εγχώρια λαμόγια που εμπλέκονται στα σκάνδαλα και μένουν στο απυρόβλητο είναι διαχρονικό!

Έτσι λοιπόν ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ που μαζί με τους προδότες της εποχής, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου φέρει ακέραια ευθύνη για τα αλλοιωμένα στοιχεία που μας οδήγησαν στα εθνοκτόνα Μνημόνια απειλεί μέσω των Financial Times να μην τολμήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη να τον καταδικάσει για τις ενέργειές του.

Ο Ανδρέας Γεωργίου που παραπέμπεται να δικαστεί ενώπιον Τριμελούς Εφετείου Αθηνών για το κακούργημα της ψευδούς βεβαίωσης διαμηνύει ότι η παραπομπή του συνιστά λόγο ανησυχίας τόσο για την Ελλάδα όσο και για τα άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ. και ότι αν καταδικαστεί για παραποίηση στοιχείων, κινδυνεύουν οι επικείμενες διαπραγματεύσεις για ελάφρυνση του χρέους.

Ο πρώην αξιωματούχος του ΔΝΤ απορρίπτει κατηγορηματικά τις κατηγορίες εναντίον του, δηλώνοντας: «Εάν ο υπολογισμός του δημοσίου χρέους κριθεί ότι είναι λάθος, μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους και την ελάφρυνση του χρέους για την Ελλάδα από τους Ευρωπαίους εταίρους;»

Μόνο με μια εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα κάτσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και μπουν οι κλέφτες φυλακή!