Ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αριστερούς απογόνους της Στάζι

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018 - 15:53

Ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αριστερούς απογόνους της Στάζι

Σε ένα φτηνό σόου για τις κάμερες προχώρησε χθες ομάδα βουλευτών του Σύριζα μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς και βουλευτή του Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου διεξάγεται η Δίκη της Χρυσής Αυγής.

Με επικεφαλής τον Σκουρλέτη (ο οποίος παραμένει υπερήφανος για την παρακρατική δράση του γιου και την επίθεση εναντίον των γραφείων της Χρυσής Αυγής) οι Συριζαίοι μαζί με τον απόγονο της Στάζι προχώρησαν σε μια ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη, βγάζοντας ήδη... καταδικαστική απόφαση.

Συγκεκριμένα, ο Σκουρλέτης δήλωσε: "Θέλουμε να θυμίσουμε τα εγκλήματα του ναζισμού, να απαιτήσουμε την καταδίκη των σημερινών απογόνων των ναζί και να διεκδικήσουμε την τιμωρία της εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν οι... νηφάλιες δηλώσεις όλων των Συριζαίων, όπως της Σίας Αναγνωστόπουλου: "Η Χρυσή Αυγή είναι δολοφονική οργάνωση και είμαστε εδώ για να δείξουμε ότι οι δολοφόνοι πρέπει να μπουν στη φυλακή".

Η γραφική σταλινική φιγούρα του Γκίζι συνεισέφερε σε αυτό το "αντιφασιστικό σόου", δηλώνοντας ότι θα πρέπει να εισακουστεί το αίτημα για επιτάχυνση της Δίκης και να γίνει κάθε ενέργεια καταπολέμησης πολιτικών ιδεολογιών που συνδέονται με εγκλήματα.

Σε όλους αυτούς απαντούμε πως οι μόνοι που θέλουν να τελειώσει άμεσα η Δίκη είναι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς θα αποδειχθεί μια ώρα αρχύτερα το σαθρό κατηγορητήριο, η σκευωρία και η αθωότητα των Συναγωνιστών!