Τώρα που έφυγε ο Τσίπρας ποιος θα συνεχίσει τα… μαθήματα «τρανσοφοβίας»;

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 - 14:44

Τώρα που έφυγε ο Τσίπρας ποιος θα συνεχίσει τα… μαθήματα «τρανσοφοβίας»;

Ένα από τα μείζονα ζητήματα που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Σύριζα και αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα κεντρικά σημεία της εσωτερικής πολιτικής των επομένων χρόνων είναι τα «μαθήματα τρανσοφοβίας» του Γαβρόγλου και γενικότερα η πίεση που ασκείται σε αυτή την κατεύθυνση σε ολόκληρη την κοινωνία.

Νομίζεις κανείς αφελής ότι αυτή η πίεση θα αρθεί με την αλλαγή της κυβερνήσεως, την αποδρομή Τσίπρα και τον ερχομό της υποτιθέμενα «συντηρητικής» Νέας Δημοκρατίας;

Σε αυτή την κατεύθυνση, αξίζει να θυμηθούμε την θετική ψήφο της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλοφίλων που συνοδεύτηκε από συνάντηση του ίδιου του Μητσοτάκη με εκπροσώπους της «ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας».

Επίσης, αξίζει να θυμηθούμε, πάλι σε αυτή την κατεύθυνση τις δηλώσεις του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Αθηνών και μέλους της οικογένειας Μητσοτάκη, Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος μιλώντας στο νεοταξίτικο Vice είχε πει:

«Είμαι φανατικά της άποψης πως ο μόνος νόμος είναι η αγάπη. Είμαι υπέρ και του γάμου των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και της υιοθεσίας παιδιών.»