Τσίρκο Σύριζα - Ανέλ στο υπουργικό συμβούλιο: Σύντροφοι, μην γίνει κανά λάθος και πέσει η συγκυβέρνηση για το Μακεδονικό...

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 - 17:39

Τσίρκο Σύριζα - Ανέλ στο υπουργικό συμβούλιο: Σύντροφοι, μην γίνει κανά λάθος και πέσει η συγκυβέρνηση για το Μακεδονικό...

Σε μια ακόμη θεατρική παράσταση προχώρησαν σήμερα Τσίπρας και Καμμένος στο υπουργικό συμβούλιο αναφορικά με την δήθεν διένεξή τους στην συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά την χθεσινή "μυστική" συνάντηση των δύο στην ΛΑΕΔ, όπου επιβεβαιώθηκε η προσκόλληση και των δύο στην καρέκλα και ότι θα προχωρήσουν μέχρι τέλους ανεξάρτητα από την προδοσία της Μακεδονίας, το ίδιο συνέβη και στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε ως κεντρικό πολιτικό ζήτημα την ανάγκη ενότητας της κυβέρνησης, σε μία περίοδο που "μπορεί να δρέψει τους καρπούς μιας μεταμνημονιακής φάσης ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας".

Σύμφωνα με πληροφορίες στο πλαίσιο αυτό ζήτησε από όλους τους υπουργούς να δεσμευθούν "ότι δεν θα ταυτιστούν ποτέ με τις προσπάθειες της δεξιάς και της Ακροδεξιάς να ανατραπεί η κυβέρνηση με αφορμή το ονοματολογικό, αλλά με πραγματική αιτία την επιθυμία τους να ανατρέψουν την πορεία εξόδου από την κρίση με την κοινωνία όρθια. Και ως εκ τούτου, τους ζήτησε να δεσμευθούν ότι δεν θα στηρίξουν ενδεχόμενη πρόταση μομφής της ΝΔ κατά της κυβέρνησης".

Ο Καμμένος προφανώς και συμφώνησε στην πρόταση Τσίπρα, καθώς η αγάπη του για την καρέκλα είναι μεγαλύτερη από την Ιστορία μας και το όνομα της Μακεδονίας, το οποίο παραχωρείται στους σκοπιανούς σφετεριστές. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές δήλωσε: "Δεν πρόκειται ποτέ να συμπλεύσω στην προσπάθεια για ανατροπή της κυβέρνησης".

Να σημειωθεί πως τον Καμμένο ήδη έχουν αδειάσει, δηλώνοντας ότι θα ψηφίσουν την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, ο Παπαχριστόπουλος, αλλά και η υπουργός των Ανέλ, Κουντουρά.

Προφανώς όλη η δήθεν κόντρα και η θεατρική παράσταση είναι για το θεαθήναι, καθώς επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά πως για την προδοσία της Μακεδονίας ακέραια ευθύνη φέρει και ο συγκυβερνήτης, Πάνος Καμμένος.