Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί προς όλους ότι θα εφαρμόσει την συμφωνία των Πρεσπών! ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη, 2 Απριλίου 2019 - 17:22

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Αλέξης Τσίπρας από τα Σκόπια στη συνάντηση που είχε με τον Ζαέφ αναφορικά με τον ρόλο του Μητσοτάκη στην προδοσία των Πρεσπών.

Στις κοινές του δηλώσεις με τον σκοπιανό πρωθυπουργό ο Τσίπρας ξεκαθάρισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί προς όλους ως μελλοντικός πρωθυπουργός να εφαρμόσει κατά γράμμα την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Δύο κυρίαρχα κοινοβούλια επικύρωσαν αυτήν την συμφωνία, ήδη και ο ίδιος ο Αρχηγός της αντιπολίτευσης (Κυριάκος Μητσοτάκης) παρά τη διαφορετική του θέση και στάση έχει διαβεβαιώσει σε όλους τους τόνους ότι δεν πρόκειται να την αμφισβητήσει στο μέλλον αυτήν την συμφωνία, από όποια θέση και αν βρεθεί και αυτό νομίζω ότι μας αρκεί όλους".

Ήταν επόμενο λοιπόν ο πρόεδρος της πατριδοκάπηλης ΝΔ να αποδοκιμαστεί από τους Μακεδόνες στην Βέροια, καθώς όλοι έχουν πια αντιληφθεί την ύπουλη και υποκριτική του στάση στην επικύρωση της προδοσίας των Πρεσπών.

Επαναλαμβάνουμε πως ΜΟΝΟ ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος έχει δεσμευτεί προς όλους ότι θα ακυρώσει την προδοτική συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Ο Μητσοτάκης επικύρωσε την προδοσία της Μακεδονίας: “Θα σεβαστώ την συμφωνία των Πρεσπών!” ΒΙΝΤΕΟ

Επιστολή - δέσμευση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τους Διεθνείς Οργανισμούς για την ακύρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια από την Χρυσή Αυγή