Τσάμπα λόγια: Πάλι μιλάει για την “συμφωνία των Πρεσπών” ο Καμμένος, αλλά συνεχίζει να στηρίζει την εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση

Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2018 - 20:33

Τσάμπα λόγια: Πάλι μιλάει για την “συμφωνία των Πρεσπών” ο Καμμένος, αλλά συνεχίζει να στηρίζει την εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση

Έχει καταντήσει πραγματικά κουραστικό να απαριθμεί κανείς τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ο οποίος καταφέρεται από την μία εναντίον της «Συμφωνίας των Πρεσπών» στα λόγια, αλλά από την άλλη στηρίζει αναφανδόν την συγκυβέρνηση των προδοτών που την προωθεί.

Και δεν στηρίζει απλώς με την παρουσία του αυτή την κυβέρνηση, αλλά και με την ψήφο του, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήδη βουλευτές του κόμματός του έχουν δηλώσει ότι θα υπερψηφίσουν αυτή την συμφωνία.

Αυτή τη φορά, με φόντο τις δηλώσεις Ζάεφ, ο Καμμένος είπε ότι «Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Ζάεφ είναι πλέον προφανές ότι Έχει λήξει κάθε συζήτηση για επιβίωση της λεγόμενης "συμφωνίας των Πρεσπών". Ο αλυτρωτισμός και η προκλητική συμπεριφορά των Σκοπιανών αποδεικνύουν στη διεθνή κοινή γνώμη ότι όχι απλώς δεν είναι έτοιμοι να συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, αλλά και ότι δικαιώνουν όλους όσοι από την πρώτη στιγμή επιμένουμε στη βεβαιότητα ότι είναι εγκλωβισμένοι στην προπαγάνδα του Μουσολίνι και του Τίτο».

Το πλεονέκτημα που έχουν τα δελτία Τύπου, ιδιαιτέρως του Πάνου Καμμένου, είναι ότι είναι τσάμπα.

Ο Καμμένος συνεχίζει να στηρίζει την συγκυβέρνηση των προδοτών αντί να ρίξει την κυβέρνηση, κίνηση που θα έπρεπε να έχει κάνει ΠΡΙΝ υπογραφεί αυτή η επαίσχυντη συμφωνία, δημιουργώντας τετελεσμένα για την Πατρίδα μας.