Τραγέλαφος ΣΟΒΙΕΡΤ: Αυτοί που έκαναν το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, απεργούν λόγω μη εφαρμογής της ΚΥΑ!

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019 - 22:17

Τραγέλαφος ΣΟΒΙΕΡΤ: Αυτοί που έκαναν το Σύνταγμα κουρελόχαρτο, απεργούν λόγω μη εφαρμογής της ΚΥΑ!

Στην χώρα όπου η ψευτοδεξιά του "Εθνάρχη" άνοιξε τον δρόμο για να αλωνίζουν οι αναρχομπολσεβίκοι όλα περιμένεις να τα δεις. Και εντέλει τα βλέπουμε πια όλα από ένα κράτος - παρακράτος και από τους συνδικαλισταράδες της ΠΟΣΠΕΡΤ που έχουν κάνει την δημόσια Τηλεόραση τσιφλίκι τους.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστές της ΠΟΣΠΕΡΤ την Τρίτη 18/6 καλούν  σε γενική συνέλευση και στάση εργασίας 11-4 και από την Τετάρτη προτείνουν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Ζητούν σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους: "την εφαρμογή της δημοσιευμένης σε ΦΕΚ ΚΥΑ αναβίωσης – συμψηφισμού, μέσω της οποίας κλείνει από τη μια το κενό που άφησε στον εργασιακό μας βίο και τα δικαιώματα (ασφαλιστικά κ.α) η διετία 2013-2015, εμποδίζοντας έτσι εκείνους που τυχόν στο μέλλον θα θελήσουν να τα αμφισβητήσουν....".

Απεργούν δηλαδή οι κρατικοδίαιτοι, επειδή δεν εφαρμόζεται μία ΚΥΑ. Ωραία...

Εσείς ρε λεβέντες που έχετε κάνει το Σύνταγμα και τους νόμους κουρελόχαρτο, που έχετε καταπατήσει την ισονομία και την πολυφωνία και σκίσατε την προεκλογική ΚΥΑ που σας υποχρέωνε να καλύψετε την προεκλογική δραστηριότητα της Χρυσής Αυγής πώς και από ποιον ζητάτε τώρα εφαρμογή των νόμων;

Ακόμα αναμένουμε την παρέμβαση του ΕΣΡ και τις επιβεβλημένες ενέργειες , ώστε να τηρηθεί επιτέλους η νομιμότητα.

Επιστολή Ν. Γ. Μιχαλολιάκου προς τον Πρόεδρο του ΕΣΡ: «ΕΡΤ και ιδιωτικά ΜΜΕ παρανομούν εις βάρος της Χρυσής Αυγής»