Το “συνταγματικό τόξο” δίνει στους σκοπιανούς το σκοινί με το οποίο θα μας κρεμάσουν

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2019 - 11:11

Το “συνταγματικό τόξο” δίνει στους σκοπιανούς το σκοινί με το οποίο θα μας κρεμάσουν

Όπως έγινε γνωστό μετά από ερώτηση που υπέβαλλε ο βουλευτής επικρατείας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Χρήστος Παππάς στον υπουργό Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, η Πολεμική Αεροπορία της Ελλάδας επιτηρεί τον εναέριο χώρο των Σκοπίων κατόπιν πρότασης του ιδίου του Έλληνα υπουργού και χωρίς να υπάρχει προς τούτου δέσμευση από το ΝΑΤΟ, αφού το τεχνητό αυτό κρατίδιο δεν είναι μέλος της Συμμαχίας.

Στην απάντηση του (26.3.2019) προς τον Χρήστο Παππά ο υπουργός Άμυνας επισημαίνει ότι «η αναγκαιότητα αστυνόμευσης του εναερίου χώρου της Βόρειας Μακεδονίας, ως νεοεισερχόμενου κράτους-μέλους της Συμμαχίας, υπαγορεύεται από το γεγονός ότι δεν διαθέτει επιχειρησιακώς ενεργή Πολεμική Αεροπορία» και ότι «η συνεισφορά της Ελλάδας στην εναέρια αστυνόμευση της Βόρειας Μακεδονίας προβάλλει την χώρα μας ως πυλώνα σταθερότητας και συνεργασίας στην περιοχή των Βαλκανίων».

Τουτέστιν όπως και στην περίπτωση της Αλβανίας της οποίας τον εναέριο χώρο επιτηρούμε μαζί με την Ιταλία από το 2009 και του Μαυροβουνίου από το 2018, η επιτήρηση του εναερίου χώρου του νατοϊκού προτεκτοράτου των Σκοπίων υποτίθεται ότι συμβάλλει στην σταθερότητα στα Βαλκάνια. Το πόσο συμβάλλει στην σταθερότητα το αισθάνονται καθημερινά οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας με τις δολοφονίες και τις αρπαγές των περιουσιών τους από το μαφιόζικο κράτος των Τιράνων, με τις εδαφικές διεκδικήσεις που εγείρουν οι αυτοαποκαλούμενοι «Τσάμηδες» στην ελληνική επικράτεια, το αισθάνεται ο σερβικός πληθυσμός του Κοσσυφοπεδίου με τις τρομοκρατικές ενέργειες  των αλβανών παραστρατιωτικών του UCK. Ας εξετάσουμε όμως πιο αναλυτικά την εναέρια «συμβολή» του υπουργού Αποστολάκη στην περίπτωση των Σκοπίων.

Στο μόρφωμα των Σκοπίων σήμερα ζουν χριστιανοί Σλάβοι και μουσουλμάνοι Αλβανοί. Η πλειοψηφία των μουσουλμάνων Αλβανών που αποτελούν το ένα τρίτο του πληθυσμού είναι σουνίτες- βαχαμπιστές, οι οποίοι με γοργό ρυθμό οδηγούν το τεχνητό αυτό κρατίδιο στην πλήρη ισλαμοποίηση και αλβανοποίηση. Η δημιουργία ενός εξτρεμιστικού ισλαμικού μορφώματος στα βόρεια σύνορα μας, του οποίου τον εναέριο χώρο επιτηρούμε κατόπιν πρότασης του Έλληνα υπουργού, θα αποτελέσει συνέχεια και μέρους του τόξου που συνδέει την Τουρκία, τους μουσουλμάνους της Ελληνικής Θράκης, τους ισλαμιστές των Σκοπίων και του Κοσσόβου με αυτούς της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.

Στο τεχνητό κρατίδιο των Σκοπίων τα τελευταία 10 περίπου χρόνια έχουν ανεγερθεί 450 τεμένη (ναι, τετρακόσια πενήντα), εκ των οποίων τα 150 στην πρωτεύουσα και στο Τέτοβο. Το κάθε ένα από αυτά τα τεμένη εκτιμάται ότι κοστίζει 1 εκατ. δολλάρια, τουτέστιν σύνολο περίπου 450 εκ. δολλάρια, σε μια χώρα που το συνολικό ετήσιο ΑΕΠ ανέρχεται σε 10 δις δολλάρια. Τα κεφάλαια για την ανέγερση των τζαμιών προέρχονται από την Σαουδική Αραβία, όπως και για την ανέγερση ισλαμιστικών κέντρων εκπαίδευσης και την χρηματοδότηση δεκάδων ισλαμιστικών ΜΚΟ.

Πέραν των κεφαλαίων που διαθέτει η Σαουδική Αραβία για την εξάπλωση του Βαχαμπισμού στο κρατίδιο αυτό (θυμίζουμε ότι οι τρομοκράτες του ISIS ανήκουν επίσης στην σουνιτική αίρεση των Βαχαμπιστών) και κατ’ επέκταση σε όλους τους μουσουλμάνους των Βαλκανίων, η Τουρκία έχει αναλάβει να καλύψει τα τεμένη και τα εκπαιδευτικά κέντρα με ιεροδιδασκάλους και ομιλητές. Υπολογίζεται ότι περίπου 500 ιεροδιδάσκαλοι διακινούνται ετησίως από την Τουρκία προς τα Σκόπια για να εκτελέσουν το θρησκευτικό προπαγανδιστικό τους έργο, εννοείται με κάλυψη εξόδων από την Άγκυρα και την ΜΙΤ (τουρκική μυστική υπηρεσία). Η Τουρκία έχει εξοπλίσει τις υποτυπώδεις ένοπλες δυνάμεις των Σκοπίων με στρατιωτικά οχήματα και ελαφρά άρματα, ενώ Σκοπιανοί αξιωματικοί σπουδάζουν σε στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας, αξιωματικοί οι οποίοι όταν επιστρέψουν στα Σκόπια θα έχουν στις αποσκευές τους και την ταυτότητα της περιβόητης ΜΙΤ.

Η κατοχύρωση από τα Σκόπια του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» διευκολύνει την εξάπλωση της σκιάς της Άγκυρας στα Βαλκάνια. Η σιωπή της Τουρκίας στα διπλωματικά τεκταινόμενα περί της ονομασίας του μορφώματος υποδηλώνει σαφέστατα την ικανοποίηση των Τούρκων για τους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Είναι βέβαιο ότι μετά την συμφωνία για την ονομασία, θα πάρει σάρκα και οστά η τελική φάση του σχεδίου για τον λεγόμενο «πράσινο διάδρομο» (Green Corridor) των Βαλκανίων, ένας ισλαμικός διάδρομος που θα ενώνει την Τουρκία με όλους τους μουσουλμάνους των Βαλκανίων.

Η δημιουργία αυτής της μουσουλμανικής αλυσίδας που θα επικρατήσει αναμφίβολα πολιτικά και δημογραφικά στις προαναφερθείσες περιοχές μέχρι στιγμής είχε κάποια κενά, έλειπαν ένα έως δυο σταθεροί κρίκοι. Ο εις εξ αυτών ήταν τα Σκόπια που με την αποδοχή από την Ελλάδα της ονομασίας αποκτά οντότητα στα Βαλκάνια, μια οντότητα που σύντομα θα έχει αλβανικά χαρακτηριστικά, αφού είναι βέβαιο ότι στα Σκόπια δημογραφικά θα επικρατήσουν οι Αλβανοί και μάλιστα οι μουσουλμάνοι Αλβανοί. Η αλβανική «Βόρεια Μακεδονία» σε συνεργασία με τους τουρκόφωνους μουσουλμάνους της Θράκης που είναι ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας και οι οποίοι σύντομα θα θέσουν θέμα αυτονομίας, θα ολοκληρώσουν τον «πράσινο διάδρομο» της ισλαμικής Τουρκίας στα Βαλκάνια, με ότι αυτό συνεπάγεται για την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας.

Τα Σκόπια στα οποία με πρωτοβουλία του Ευάγγελου Αποστολάκη προσφέρουμε αεροπορική κάλυψη (αλήθεια από ποιους κινδυνεύει;) στην ουσία είναι ένας τουρκικός Δούρειος Ίππος, καθώς με αυτή την ονομασία το κράτος της πλάκας στο όχι πολύ μακρινό μέλλον θα μας απειλήσει. Οι Σκοπιανοί έχοντας αποκτήσει με ελληνική βούλα «μακεδονική» γλώσσα και ταυτότητα είναι θέμα χρόνου να μολύνουν όλοι την γεωγραφική περιοχή της Μακεδονίας και να μπουν στην Ελλάδα με τις αντίστοιχες απαιτήσεις.

Είναι θέμα ολίγου χρόνου να κάνουν την εμφάνιση τους ανθελληνικά αργυρώνητα σκουπίδια, που σήμερα παριστάνουν τους ΑΝΤΙΦΑ ή τους αριστερούς, ως «Νότιοι Μακεδόνες» οι οποίοι θα ζητούν την ένωση με τα βόρεια «αδέλφια» τους, με το προδοτικό συνταγματικό τόξο εφόσον είναι στην εξουσία να συνεχίζει να συνεισφέρει στην «άμυνα» των Σκοπίων. Αν οι καρεκλοκένταυροι του υπουργείου Άμυνας θέλουν να συνεισφέρουν σε κάτι, διακατεχόμενοι από το φετίχ της «αστυνόμευσης» και του «πυλώνα σταθερότητας», ας φροντίσουν για την αστυνόμευση και την σταθερότητα στο Αιγαίο όπου οι Τούρκοι καθημερινά φροντίζουν να το «επιτηρούν» με δεκάδες παραβιάσεις του εθνικού μας εναέριου και θαλάσσιου χώρου.

Το μόνο που απομένει για το συνταγματικό τόξο της Ελλάδας είναι να δώσει στους Σκοπιανούς το σκοινί με το οποίο θα μας κρεμάσουν.

Γ. Λιναρδής