Εμπαίζει τον λαό η κυβέρνηση Σύριζα: Κανένα πρόβλημα εγκληματικότητας στα Εξάρχεια (!) απάντησαν σε ερώτηση της Χρυσής Αυγής

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 - 17:36

Εμπαίζει τον λαό η κυβέρνηση Σύριζα: Κανένα πρόβλημα εγκληματικότητας στα Εξάρχεια (!) απάντησαν σε ερώτηση της Χρυσής Αυγής

Η ανθελληνική κυβέρνηση του Σύριζα που έχει πάρει υπό την προστασία της τους παρακρατικούς μπαχαλάκηδες εμπαίζει τον ελληνικό λαό στην διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου της Χρυσής Αυγής.

Στις 20 Ιανουαρίου ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός κατέθεσε ερώτηση προς το αρμόδιο υπουργείο για την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στην περιοχή των Εξαρχείων, θέτοντας την κυβέρνηση προ των ευθυνών της για την "εγκληματική ζώνη" που έχει δημιουργηθεί.

Πρόσφατα ο αρμόδιος υπουργός Τόσκας απάντησε στην ερώτηση της Χρυσής Αυγής περιγράφοντας μια "ειδυλλιακή κατάσταση" στο άβατο των Εξαρχείων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "υλοποιείται νέο Ειδικό σχέδιο αστυνόμευσης του Δήμου Αθηναίων... αναπτύσσονται τόσο γενικές όσο και ειδικές δράσεις, όπως η πραγματοποίηση πεζών και εποχούμενων περιπολιών, αστυνομικών επιχειρήσεων και εξορμήσεων, η διενέργεια μεθοδικών και συστηματικών ελέγχων και αναλόγως των ειδικότερων περιστάσεων, και διαπιστώσεων εφαρμόζονται τα, κατά περίπτωση, προβλεπόμενα από τη νομοθεσία".

Πρόκειται για μια τραγελαφική απάντηση εμπαιγμού του θεσμού του κοινοβουλευτικού ελέγχου, καθώς τα αποτελέσματα των νέων μέτρων αστυνόμευσης στα Εξάρχεια είναι γνωστά... Παραμένει το απόλυτο παρακρατικό χάος!

Παραθέτουμε ενδεικτικά τα τελευταία επιτεύγματα του παρακράτους των Εξαρχείων τον τελευταίο μόνο μήνα:

«Τα όπλα μας είναι πραγματικά» ομολογούν οι παρακρατικοί των Εξαρχείων - Πλήρης συγκάλυψη από τις αρμόδιες Αρχές ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονιστικές εικόνες: «Αλληλέγγυοι» αριστεριστές έχουν μετατρέψει δημόσια κτίρια σε... Hot Spot!

ΕΛΑΜ: Ξυλοκοπήθηκε Κύπριος στα Εξάρχεια από το αριστερό παρακράτος!

Ομάδες κουκουλοφόρων διέλυσαν το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων μέρα μεσημέρι - Καμία σύλληψη!

Οι ανθέλληνες των Εξαρχείων κατέστρεψαν το άγαλμα που απεικονίζει την σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο!