Το κλεφτοΠΑΣΟΚ προειδοποιεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα για την συνεχιζόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής

Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 12:24

Το κλεφτοΠΑΣΟΚ προειδοποιεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα για την συνεχιζόμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής

Κάτι παραπάνω από εκνευρισμένοι είναι στο κλεφτοΠΑΣΟΚ, καθώς βλέπουν ότι η περίοδος των ψευδαισθήσεων των «παχιών αγελάδων» τελείωσε πολύ νωρίτερα από το προβλεπόμενο και τώρα θα πρέπει να συνηθίσουν να βλέπουν το γνώριμο σκηνικό, δηλαδή  «τις πλάτες» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα κειμένου από τα «Νέα», με τίτλο «Αναζητούν αντίδοτο στο σκηνικό ακραίας πόλωσης», όπου διαβάζουμε και τα εξής για τον προβληματισμό που διέπει το κλεφτοΠΑΣΟΚ: «Οι πιέσεις έρχονται από δύο πλευρές. Κατά κύριο λόγο, από την ανησυχητική επάνοδο της Ακροδεξιάς, με τη Χρυσή Αυγή να διεκδικεί τη θέση του τρίτου κόμματος – κάτι, ωστόσο, που δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο για την Κεντροαριστερά, αλλά κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για όλο το πολιτικό σύστημα».

Καταρχάς, θα πρέπει να επισημάνουμε την αλαζονεία που χαρακτήριζε τους πασόκους, όταν μέχρι πριν λίγο καιρό οι δημοσκοπήσεις τους έδιναν διψήφια(!) ποσοστά, για ευνόητους λόγους που έχουν να κάνουν με την ανάγκη βιωσιμότητας του εγχώριου πολιτικού συστήματος. Η αλαζονεία έφτανε σε τέτοιο σημείο που η Γεννηματά (ποια; Η Φώφη που δεν μπορεί να αρθρώσει λέξη, εάν δεν διαβάζει μέσω «ότο-κιου» το κείμενο που της δημιούργησαν οι λογογράφοι της) να λέει ότι το κόμμα της θα δώσει μάχη για την… πρώτη θέση στις επόμενες εκλογές! Θεώρησαν οι πασόκοι ότι ξεχάστηκε τόσο γρήγορα από τον Ελληνικό Λαό το ότι το κόμμα τους ήταν αυτό που έκλινε την λέξη «κλέφτης» σε όλες τις πτώσεις.

Παρά, λοιπόν, την (εξωφρενική) αβάντα από τα συστημικά ΜΜΕ, φάνηκε ότι το νέο μόρφωμα του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑ) δεν είναι άλογο κούρσας, αλλά μουλάρι τύπου… Αστραχάν. Ας ετοιμάζονται, επομένως, για νέες πτωτικές τάσεις, τώρα που η ενδοτική στάση τους στο ζήτημα της Μακεδονίας ΜΑΣ και η εμπλοκή πρωτοκλασάτων στελεχών τους στο σκάνδαλο Novartis δείχνουν εκ νέου την βρώμικη γύμνια τους. Από εκεί πέρα, όντως οι κλεφτοπασόκοι  έχουν δίκιο για το «πρόβλημα» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η οποία αποτελεί κίνδυνο για όλο το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και όχι μόνο για την νέα εκλογική μεταμφίεση του κλεφτοΠΑΣΟΚ, καθώς τα χέρια του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι εντελώς καθαρά από την ανηθικότητα, την ατιμία, την διαφθορά, την ρεμούλα, την μίζα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ