Το Βιβλίο είναι το Ξίφος του Πνεύματος! Πλήθος Συναγωνιστών στην βιβλιοπαρουσίαση του ΑΙΓΙΣ - Φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 21:02

Με μαζική προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση του ιδρύματος Α.Ι.Γ.Ι.Σ και των εκδόσεων «Τρίμορφος» υπό τον τίτλο «Το Βιβλίο είναι το Ξίφος του Πνεύματος».

Την εισαγωγή της εκδηλώσεως πραγματοποίησε ο Συναγωνιστής Θωμάς Κοσμάς, ο οποίος παρουσίασε το πόνημα του Idries Shah «Μυστικές Εταιρείες - Χθες και Σήμερα», που πραγματεύεται το παλαιότατο φαινόμενο των μυστικών συντεχνιών και των επιπτώσεων που επέφεραν αυτές στο τοπικό χωροχρονικά κοινωνικό γίγνεσθαι, είτε αναπτύχθηκαν στην Ευρώπη, την Μέση και Άνω Ανατολή, ακόμα και την Αμερική.

Στην συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Γεώργιος Λιναρδής, ο οποίος παρουσίασε την μελέτη του περί της σύγχρονης γεωπολιτικής της τουρκίας με τον τίτλο "Ανατομία της εξωτερικής πολιτικής και Γεωπολιτικής της μεταοθωμανικής Τουρκίας", εντός της οποίας παρουσιάζεται με σαφήνεια η συνέπεια της γεωστρατηγικής, αλλά και της γεωπολιτική τακτικής, της τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, από το Αιγαίο μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ.

Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής Αθανάσιος Κωνσταντίνου, ο οποίος παρουσίασε τον πρώτο τόμο της μετάφραση του αξεπέραστου magnus opus του Ιουλίου Έβολα «Εξέγερση ενάντια στον σύγχρονο κόσμο», το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα είδος ιδεολογικού εγχειριδίου των πάσης φύσεως εξεγερθέντων ενάντια στην σύγχρονη παρακμή της παγκοσμιοποίησης, που κατατρώγει τις σάρκες των κοινωνιών.

Τελευταίος τον λόγο έλαβε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος ανέφερε ότι στους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτει η Χρυσή Αυγή στους υποψηφίους της είναι να μην είναι μέλη μυστικών εταιρειών, αφού αυτές συστηματικώς αντιμάχονται την Πατρίδα και την Πίστη μας.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην ψοφοδεή πολιτική της μεταπολιτευτικής Ελλάδος, η οποία έρχεται σε πλήρη ρήξη με τα δικά μας όνειρα, αλλά και με την λογική μίας ισχυρής Ελλάδας, η οποία δεν θα καταστεί δορυφόρος της τουρκίας. Μία ψοφοδεή πολιτική που αποτελεί τον κύριο λόγο της τουρκικής προκλητικότητας, που έχει ως άμεσο σκοπό την επέκταση εις βάρος της Ελλάδος.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκλεισε την ομιλία του ερχόμενος στην πολιτική επικαιρότητα, λέγοντας ότι πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο τόπος ταλανίζεται από τους εθνοπροδότες και τους απατεώνες και οι όποιες αποκαλύψεις δυναμώνουν την Χρυσή Αυγή, δημιουργώντας πανικό στους δημοσιογραφούντες.