Το βαθύ σιωνιστικό κράτος συνεχίζει να υποστηρίζει την ισλαμική τρομοκρατία

Σάββατο, 29 Απριλίου 2017 - 08:34

Το βαθύ σιωνιστικό κράτος συνεχίζει να υποστηρίζει την ισλαμική τρομοκρατία

Στις 20 Νοεμβρίου 2013 ο ραβίνος Rav Touitou σε ανάρτηση του σε διαδικτυακό μέσο έγραψε τα εξής: «Ο Μεσσίας θα έλθει μόνο όταν η Ευρώπη και ο Χριστιανισμός θα έχουν πέσει. Για αυτό και σας ερωτώ, είναι καλή είδηση ότι οι Μουσουλμάνοι εισβάλλουν στην Ευρώπη; Είναι εξαιρετική είδηση. Σημαίνει ότι έρχονται από τον Μεσσία».

Στις 12 Απριλίου 2017 ο ιουδαϊκής καταγωγής αρθρογράφος Tom Friedman των New York Times έγραψε ένα άρθρο καλώντας τον Trump να «κάνει πίσω στην καταπολέμηση του ISIS στην Μέση Ανατολή». Ο λόγος που έδωσε αυτή την συμβουλή δεν ήταν επειδή οι πόλεμοι των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή ήταν ατελείωτοι, αναποτελεσματικοί και αυτοκαταστροφικοί. Η σύσταση του είχε σχέση με την αύξηση της πίεσης στον Άσαντ, στο Ιράν, στην Χεζμπολάχ και στην Ρωσία, τουτέστιν ο αρθρογράφος συμβούλεψε με κυνικό τρόπο τον Trump να διευκολύνει τους ισλαμιστές τρομοκράτες να αποσταθεροποιούν την Μέση Ανατολή διότι έτσι το βαθύ σιωνιστικό παρακράτος αποκτά πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του.

Πραγματικότητα είναι ότι η γραφειοκρατία των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και του Πενταγώνου, δηλαδή ένας σημαντικός πυλώνας του σιωνιστικού κατεστημένου της Ουάσιγκτον, έχει ξεπουλήσει τα συμφέροντα της χώρας που άπτονται της καταπολέμησης της τρομοκρατίας για να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του, δηλαδή για να αποκτήσει πλεονέκτημα το σκοτεινό σιωνιστικό παρακράτος. Αυτό συμβαίνει από τότε που ο George Bush ο νεότερος κήρυξε τον «παγκόσμιο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας» το 2001.

Αυτός ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας δεν ήταν παρά ένα δόλωμα για τις επιθετικές και κατά το διεθνές δίκαιο παράνομες στρατιωτικές επεμβάσεις των ΗΠΑ στην Ασία, στην Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή. Επεμβάσεις οι οποίες εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του σιωνιστικού κεφαλαίου και τις μεσσιανικές αντιλήψεις και πιστεύω του διεθνούς Σιωνισμού. Οι αξιωματούχοι των μυστικών υπηρεσιών και του Πενταγώνου των ΗΠΑ και οι μισθοφόροι-εντολοδόχοι πρόεδροι τους θυσίασαν τα συμφέροντα του αμερικανικού λαού, εξυπηρετώντας την Αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος και τα παρακλάδια τους προκειμένου να ασκήσουν τα δικά τους άνομα συμφέροντα.

Αυτή η προδοσία των συμφερόντων του αμερικανικού λαού και των ΗΠΑ από το βαθύ σιωνιστικό παρακράτος συνεχίζεται μέχρι των ημερών μας, μάλιστα και ο νέος πρόεδρος Trump έπεσε (;) στην παγίδα τους και βομβάρδισε την Συρία με πρόσχημα μια στημένη από τις μυστικές του υπηρεσίες επίθεση με χημικά στην πόλη Χαν Σαϊχούν.

Το βαθύ σιωνιστικό παρακράτος θέλει να διατηρήσει τις συμμαχίες του με τους ισλαμιστές τρομοκράτες για να εξυπηρετήσει τα στρατηγικά συμφέροντα του Ισραήλ στην Μέση Ανατολή, τα μεσσιανικά συμφέροντα, καθώς και τα συμφέροντα των οικονομικών-τοκογλυφικών δραστηριοτήτων του διεθνούς Σιωνισμού.

Γ. Λιναρδής