Θρασύτατη επίθεση Χρυσοχοΐδη κατά της Χρυσής Αυγής

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012 - 17:50

Θρασύτατη επίθεση Χρυσοχοΐδη κατά της Χρυσής Αυγής

Διπλή επίθεση εναντίον του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ, Μ. Χρυσοχοΐδης, από το βήμα της βουλής και από το βήμα των… ΜΜΕ

Στη βουλή, είπε για την Χρυσή Αυγή: «Ο ρόλος της είναι εθνικά επιζήμιος.  Επειδή στοχοποιεί τη χώρα, μια χώρα που χαρακτηρίζεται πλέον από τον ΟΗΕ, ως χώρα που έχει ρατσιστικές αντιλήψεις. Ποια ξένη επένδυση θα έρθει σ’ αυτή τη χώρα όταν έχει τέτοιες αντιλήψεις ή φέρεται να έχει τέτοιες αντιλήψεις; Είναι φρικαλέο να γίνεται αυτό το πράγμα». Ενώ προφανώς, ο ίδιος θεωρεί το δικό του το ρόλο εθνικά ωφέλιμο, επειδή ψήφισε το Μνημόνιο της δυστυχίας μας, και μάλιστα χωρίς πρώτα να το διαβάσει, όπως παραδέχτηκε αργότερα. 

Η δεύτερη επίθεση έγινε από τον real fm, από τις συχνότητες του οποίου ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έδωσε στήριξη στον νυν, στον ανορθόδοξο πόλεμο (με ενέργειες εκτός νόμου και Συντάγματος)   γιατί όπως είπε με… δραματικό ύφος: «Το φαινόμενο πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα πριν θρηνήσουμε θύματα».

Βέβαια, ο πρώην υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ έχει… πείρα στο συγκεκριμένο θέμα, καθότι ως αρμόδιος υπουργός δεν είχε αντιμετωπίσει άμεσα το θέμα της λαθρομετανάστευσης-εγκληματικότητας, με αποτέλεσμα η Αθήνα –και η Ελλάδα ολόκληρη- να μετατραπεί σε… Καμπούλ και να θρηνούμε συνεχώς θύματα της αχαλίνωτης ρατσιστικής μανίας των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών» κατά των Ελλήνων! Μάλιστα, όχι μόνο τους Έλληνες πολίτες δεν στάθηκε ικανός να προστατεύσει ως υπουργός «Προστασίας του Πολίτη» (ΠΡΟ-ΠΟ), αλλά ούτε τον ίδιο του τον εαυτό! Μην ξεχνάμε, πως ήταν αποδέκτης δέματος-βόμβας, το οποίο τελικά άνοιξε ο υπασπιστής του, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Ο πρώην υπουργός, λοιπόν, είναι παντελώς ακατάλληλος να ομιλεί για τέτοια ζητήματα, γιατί όπως λέει και η παροιμία «στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί»!