Θερμή υποδοχή της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές του Πειραιά - Φωτορεπορτάζ

Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019 - 13:51

Με πίστη και προσήλωση στην αγωνιστική κληρονομιά που διέπει το συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για τον Πειραιά», κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά, Γρηγόρη Δεμέστιχα, βρέθηκε για ακόμη μία φορά στους δρόμους της πόλης. Αποδεικνύοντας τη διαρκή και αδιάλειπτη παρουσία των Εθνικιστών σε κάθε πτυχή της Πειραϊκής κοινωνίας.

Συγκεκριμένα, οι συναγωνιστές «όργωσαν» τις γειτονιές του Χατζηκυριάκειου και της Καλλίπολης, διανέμοντας τεράστιο όγκο ενημερωτικού υλικού, αλλά και φυλλάδια με τις αρχές και το πρόγραμμα της «Ελληνικής Αυγής».

Παράλληλα, οι συναγωνιστές επισκέφθηκαν την τοπική Λαϊκή Αγορά της Καλλίπολης, όπου και υπήρξαν συζητήσεις με πολίτες, έχοντας ως σημείο αναφοράς τα δεκάδες προβλήματα που μαστίζουν το σύνολο των Πειραιωτών.

Αξιοσημείωτη όμως ήταν και η αποδοχή του κόσμου, που σε κάθε ευκαιρία έσπευδε να λάβει ενημερωτικό υλικό, να γνωρίσει και να συνομιλήσει, τόσο με τον επικεφαλής όσο και με στελέχη του συνδυασμού.

Φυσικά, αυτή η κοινωνική αποδοχή είναι που τρομάζει τόσο πολύ το «συνταγματικό τόξο», με τις εκλογές να πλησιάζουν. Ενώ είναι η ίδια αποδοχή, αυτή που ενδυναμώνει και «κινεί» τον πολιτικό μας Αγώνα.

Οι γειτονιές του Πειραιά χτυπήθηκαν βάναυσα τόσο από την οικονομική κρίση, όσο και από τη συνεπικουρούμενη, από τις αντεθνικές κυβερνήσεις, εγκληματικότητα και παραβατικότητα των λαθρομεταναστών.

Ακολούθως, ένα σύνθημα ακούγεται όλο και περισσότερο και αντηχεί σε κάθε γωνιά του Πειραιά, μέρα με την ημέρα. Ήρθε η ώρα να πάρουμε πίσω τις γειτονιές μας!