Θεοφάνεια 2018: Η Χρυσή Αυγή στο Λιμάνι του Πειραιά για τον καθαγιασμό των υδάτων - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018 - 13:12

Τηρώντας τις Παραδόσεις της Ορθοδοξίας και του Έθνους μας η Χρυσή Αυγή παρευρέθη και φέτος στους επίσημους εορτασμούς για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι του Πειραιά.

Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τους βουλευτές Β΄ Πειραιώς, Ιωάννη Λαγό και Α΄ Πειραιώς, Νίκο Κούζηλο παρακολούθησε την δοξολογία και τον καθαγιασμό των υδάτων από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο και τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.

Μετά την λήξη της τελετής ο Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως η Χρυσή Αυγή δεν θα δώσει σε κανέναν το δικαίωμα να ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς δήλωσε:  "Η Χρυσή Αυγή εύχεται σε όλες τις Ελληνίδες και σε όλους τους Έλληνες σε όποιο σημείο της γης και να βρίσκονται Χρόνια Πολλά και κυρίως με αξιοπρέπεια ατομική και Εθνική.

Στα δύσκολα χρόνια που περνάμε η Χριστιανοσύνη μας και η Ορθοδοξία κρατάει σε συνοχή το Ελληνικό Έθνος. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ.

Τέλος, να τονίσουμε σαν Χρυσή Αυγή ότι ο Αγώνας που κάνουμε για να μην πουληθεί το όνομα της Μακεδονίας μας θα είναι ολομέτωπος και μέχρι τελικής πτώσεως. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν ραγιά υποτακτικό να δώσει το όνομα της Μακεδονίας. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα αυτό. Κανένας από τα πολιτικά ανδρείκελα δεν μπορεί και δεν θα τολμήσει να πουλήσει το όνομα αυτό.

Όταν ένα κράτος είναι απέναντι σε ένα Έθνος, τότε η Χρυσή Αυγή φωνάζει "Κάτω το κράτος, Ζήτω το Έθνος". Χρόνια πολλά σε όλους".