Το παραδέχτηκε και η Θεανώ Φωτίου: Η συγκάλυψη των σκανδάλων από το πολιτικό σύστημα πριμοδοτεί την Χρυσή Αυγή!

Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - 15:29


Η λαϊκή φράση: "ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι" ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της υπουργού του Σύριζα, Φωτίου, η οποία παραδέχτηκε σήμερα πως το "συνταγματικό τόξο" με την συγκάλυψη των σκανδάλων και της διαφθοράς πριμοδοτεί την Χρυσή Αυγή.

Η Θεανώ Φωτίου, που έγινε ευρέως γνωστή με την... φαεινή της ιδέα να τρώνε οι πεινασμένοι Έλληνες γεμιστά (!), εμφανίστηκε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να απαριθμήσει τα... ευεργετικά έργα της συγκυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ είπε αυτολεξεί: "Θα τελειώσουμε με όλη την ιστορία της διαφθοράς του πολιτικού συστήματος. Αυτό πρέπει να καθαρίσει, γιατί αν δεν καθαρίσει, όλοι πριμοδοτούμε την Χρυσή Αυγή!".

Με άλλα λόγια η υπουργός του Σύριζα ομολόγησε πως ο Ελληνικός Λαός έχει αφυπνιστεί και έχει αηδιάσει με το σαθρό κατεστημένο των πολιτικάντηδων, στρεφόμενος προς την μοναδική δύναμη Εθνικής Αντίστασης, την Χρυσή Αυγή.

Το ίδιο εξάλλου είχε παραδεχτεί δημόσια και ο νυν πρόεδρος της Βουλής, Βούτσης ο οποίος πριν 2 χρόνια στο συνέδριο της ΚΕΔΕ ομολόγησε για τους φακέλους της διαφθοράς: "Δεν θα κερδίσει κανείς, αν βγουν αυτοί οι φάκελοι στη δημοσιότητα. ΜΟΝΟ η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να τρίβει τα χέρια της".

Η Αλήθεια είναι ότι οι εξαγγελίες του Σύριζα για καταπολέμηση της διαφθοράς αποδείχθηκαν μία ακόμη μεγάλη επικοινωνιακή φούσκα, όπως και το βροντερό ΟΧΙ στο δημοψήφισμα που ο Τσίπρας μετέτρεψε σε υποτακτικό "Ναι".

Τίποτα δεν έχει γίνει για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Οι κλέφτες συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι και να πίνουν στην... υγειά των κορόιδων! Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα συνεχίζει να συγκαλύπτει τα οικονομικά σκάνδαλα και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στην Εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών όπου μόνο η Χρυσή Αυγή απέδωσε ποινικές ευθύνες σε τραπεζίτες, κομματάρχες, νταβατζήδες των ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβους.

Είναι πια κοινή παραδοχή πως μόνο η Χρυσή Αυγή θα οδηγήσει τους κλέφτες στην φυλακή και θα επιστρέψει τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό.