Θα γελάσει ο κάθε... Πικραμένος

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012 - 22:42

Σε αυτό το θέατρο των πολιτικών σκιών οι Έλληνες Εθνικιστές δεν συμμετέχουμε ούτε ως πρωταγωνιστές ούτε ως κομπάρσοι, πιστοί στις Ιδέες και τον Αγώνα μας και σεβόμενοι τους 440.000 Έλληνες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.
Η 17η Ιουνίου θα είναι μια χαρμόσυνη μέρα για όλους τους Έλληνες. Η σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για την συγκρότηση υπηρεσιακής κυβέρνησης που θα οδηγήσει την χώρα στις εκλογές της 17ης Ιουνίου εξελίχθηκε για ακόμη μια φορά σε ένα θέατρο του παραλόγου. Οι πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι φέρουν όλοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάντια της πατρίδας μας, παρέμειναν προσκολλημένοι στα μικροκομματικά τους παιχνίδια και στους πολιτικάντικους ελιγμούς, αποδεικνύοντας περίτρανα πως τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας τα έχουν γραμμένα στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Ο ρόλος τους αποκαλύφθηκε για ακόμη μια φορά, καθώς είναι πια ξεκάθαρο μέσα από τις δηλώσεις και την τακτική του τι επιδιώκουν: Τον αφανισμό του έθνους και την διάλυση του κοινωνικού ιστού.Κορυφαία στιγμή του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών ήταν όταν ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας πρότεινε για υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον Γεράσιμο Αρσένη. Όπως φαίνεται ο (θέλω να γίνω Αντρέας στην θέση του Αντρέα) Αλέξης κάνει άνοιγμα στην Λούκα Κατσέλη ενόψει των νέων εκλογών. Πρέπει να ξέχασε όμως ότι ο ίδιος και οι σύντροφοί του πρωτοστάτησαν στις καταλήψεις και τις αντιδράσεις προς τον Γεράσιμο Αρσένη, όταν τότε ως Υπουργός Παιδείας προωθούσε μεταρρυθμίσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα. Μάλλον όταν φώναζε: "Κάτσε καλά, Γεράσιμε" εννοούσε "κάτσε καλά στον πρωθυπουργικό θώκο".

Εκτός αυτής της χιλιοπαιγμένης και κακοπαιγμένης θεατρικής παράστασης λόγω αποκλεισμού αλλά κι ενσυνείδητης επιλογής παρέμεινε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Σε αυτό το θέατρο των πολιτικών σκιών οι Έλληνες Εθνικιστές δεν συμμετέχουμε ούτε ως πρωταγωνιστές ούτε ως κομπάρσοι, πιστοί στις Ιδέες και τον Αγώνα μας και σεβόμενοι τους 440.000 Έλληνες που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Παραμένουμε όπως πάντα με την μεριά του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού. Από αυτήν την θεατρική παράσταση απέχουμε, αλλά στις 17 Ιουνίου με την στήριξη περισσότερων αφυπνισμένων Ελλήνων θα την κατεβάσουμε και τότε θα γελάσει ο κάθε... Πικραμένος!