Τακτικισμοί Ζάεφ για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών: Χορηγεί αμνηστία σε κατηγορούμενους βουλευτές της αντιπολίτευσης για να ψηφίσουν

Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 - 13:36

Τακτικισμοί Ζάεφ για να περάσει την Συμφωνία των Πρεσπών: Χορηγεί αμνηστία σε κατηγορούμενους βουλευτές της αντιπολίτευσης για να ψηφίσουν

Αφιέρωμα στους τακτικισμούς του Ζάεφ για να περάσει από την βουλή των Σκοπίων την Συμφωνία των Πρεσπών φιλοξενεί η γερμανική εφημερίδα FAZ, σημειώνοντας ότι η τελική ψηφοφορία είναι στις 15 Ιανουαρίου, γεγονός που σημαίνει πως η εν λόγω διακρατική συμφωνία θα έρθει στην Ελληνική Βουλή τον Φεβρουάριο προς ψήφιση.

Όπως, λοιπόν, μας πληροφορεί η εφημερίδα, οι τακτικισμοί Ζάεφ πλησιάζουν τους αντίστοιχους του Τσίπρα, πραγματοποιώντας αναίσχυντες συναλλαγές προκειμένου να περάσει αυτή την συμφωνία από την Βουλή. Το γεγονός πως αυτές οι αναίσχυντες συναλλαγές δεν… τυγχάνουν της προσοχής των ΜΜΕ έχει προφανώς να κάνει με το γεγονός πως η συμφωνία αυτή είναι… ευλογημένη από τον αμερικανοσιωνιστικό παράγοντα που ελέγχει και τα ΜΜΕ.

Την ώρα, λοιπόν, που πλησιάζει η ώρα της τελικής ψηφοφορίας στα Σκόπια, ένα νομοσχέδιο που χορηγεί αμνηστία στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι κατηγορούνται για την συμμετοχή τους σε βίαια επεισόδια στην βουλή των Σκοπίων το 2017, ήρθε προς ψήφιση, με ξεκάθαρο σκοπό να κάνει αυτούς τους βουλευτές να ψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

Μην νομίζει κανείς ότι ο Ζάεφ «ανακάλυψε την… Αμερική» ή ότι κάνει κάτι το πρωτοφανές. Το αν θα έχει επιτυχία θα… φανεί στις 15 Ιανουαρίου και τότε ξεκινάει η αντίστροφή μέτρηση για τους εγχώριους πολιτικάντηδες, προκειμένου να φέρουν αυτή την συμφωνία στην Βουλή και να μετρήσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον Ελληνικό Λαό.