ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012 - 20:16

ΣΥΡΙΖΑ: ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!

Παραμύθι-φούρναρης είναι η περιβόητη αντιμνημονιακή στάση του ΣΥΡΙΖΑ! Όπως όλα δείχνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ τα έχει βρει σε όλα με τους διεθνείς τοκογλύφους και ότι ο όποιος «καυγάς» γίνεται για το… πάπλωμα της εξουσίας.

Συνέντευξη, λοιπόν, παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Frankfurter Rundschau, το ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος κατακουρέλιασε το μύθο ότι μια ενδεχόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα προβεί σε καταγγελία του Μνημονίου. Ιδού τι είπε επί λέξει ο Δραγασάκης:

«Δε μιλάμε για μονομερή παύση πληρωμών, αλλά για συμφωνία με τους πιστωτές μας. Θέλουμε να αποκαταστήσουμε το status της χώρας μας. Εάν κανείς δει τις συνθήκες υπό τις οποίες η Ελλάδα εντάχθηκε στο ευρώ, θα μπορούσε να πει: ίσως δε θα έπρεπε η χώρα να ενταχθεί. Όμως τώρα αποτελεί ήδη μέρος του ευρώ και μία έξοδος από την Ευρωζώνη θα ήταν καταστροφική όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την Ευρωζώνη».

Σημειωτέον, ότι το συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ο πρώτος τυχόντας κάποιας συνιστώσας, αλλά φέρεται από όλα τα ΜΜΕ ως σίγουρος υπουργός Οικονομικών σε ενδεχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ (και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων, ήτοι ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ), ενώ κάποια δημοσιεύματα τον φέρουν και ως πιθανό πρωθυπουργό μιας τέτοιας κυβέρνησης! Άρα, εκφράζει τις πραγματικές διαθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, με ότι αυτό συνεπάγεται…

(ΥΓ): Ψήφος στην Χρυσή Αυγή, δεν υπάρχει άλλη επιλογή!