Συνέντευξη Συναγωνιστή Λάμπρου Φουντούλη σε διαδικτυακή εκπομπή - ΒΙΝΤΕΟ

Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2018 - 23:11

Στην διαδικτυακή εκπομπή «Σπαρτιάτες» από τον Βασίλη Στίγκα φιλοξενήθηκε ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης σχολιάζοντας την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Ο Συναγωνιστής Φουντούλης αναφέρθηκε στην άνανδρη και στυγνή δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη από το παρακράτος, σημειώνοντας πως οι δράστες παραμένουν ακόμα ασύλληπτοι, ενώ το πολιτικό σύστημα δεν καταδίκασε ποτέ.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και στα κονδύλια που τσεπώνουν οι ύποπτες ΜΚΟ, στον πόλεμο που έχει κηρύξει το Διευθυντήριο των Βρυξελλών απέναντι στις πατριωτικές κυβερνήσεις που ασφαλίζουν τα σύνορά τους και στην προπαγάνδα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.

Επανέλαβε πως με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών ξεπουλήθηκε η Μακεδονία μας στους σκοπιανούς και μόνο η Χρυσή Αυγή, συντασσόμενη με την βούληση του Ελληνικού Λαού, αγωνίζεται εντός και εκτός Βουλής για την κατάργηση της.

Τόνισε ακόμη τα σχέδια της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης για τον διαχωρισμό με την Εκκλησία και την αποχριστιανοποίηση του κράτους. Τέλος, αφού ανέλυσε το έργο των Συναγωνιστών στην Ευρωβουλή, επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο Εθνικιστικό Κίνημα που αντιστέκεται και τα ποσοστά στις επερχόμενες Εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές θα είναι αυξημένα.

Με αφορμή την κατάρρευση της γέφυρας στην Καβάλα, να σημειωθεί πως ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης είχε κάνει ερώτηση στις 27 Σεπτεμβρίου προς την Κομισιόν για το θέμα του ελέγχου και συντήρησης των γεφυρών, αλλά για ακόμη μια φορά οι προειδοποιήσεις μας αγνοήθηκαν.