Συνέντευξη Συναγωνιστή Χρήστου Κυριτσόπουλου από το Σωματείο ΝΕΖ Άγιος Νικόλαος στην “Εθνικιστική Φωνή” - ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 - 01:09

Στην εκπομπή του Γεώργιου Ρεντετάκου μίλησε ο Χρήστος Κυριτσόπουλος, Πρόεδρος Σωματείου Ελλήνων στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος στον Άγιο Νικόλαο Περάματος, αναφορικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη.

Ο Χρήστος Κυριτσόπουλος τόνισε ότι σκοπός του σωματείου είναι η προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων απέναντι στις ενέργειες των "επαγγελματιών" εργατοπατέρων του ΠΑΜΕ, οι οποίοι έχουν καταστρέψει όχι μόνο τους εργαζομένους αλλά και την εθνική οικονομία.

Μάλιστα, ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε και στην πρόσφατη θρασύδειλη δολοφονική επίθεση αναρχοκομμουνιστών, που αριθμούσε περίπου 40 άτομα.

Πέρα όμως από τα ζητήματα της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, έγινε αναφορά και στα εθνικά ζητήματα που ταλανίζουν την Πατρίδα, όπου ο Πρόεδρος του Σωματείου κάλεσε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να παρευρεθούν την Παρασκευή 15 Ιουνίου στην Βουλή και να διαδηλώσουν για το όνομα της Μακεδονίας μας. 

Διαβάστε επίσης: Δεκάδες Έλληνες στα δικαστήρια Πειραιά στο πλευρό των εργαζομένων του Περάματος - Η κόκκινη τρομοκρατία δεν μας σταματάει!