Χρήστος Παππάς στο Ράδιο Σάμος:”Αυτή ήταν η πρώτη και τελευταία φορά αριστερά” - Ηχητικό

Σάββατο, 13 Απριλίου 2019 - 19:37

Στον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 fm Σάμου και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Νέγρη μίλησε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

Ο Συναγωνιστής τόνισε πως όλοι οι κυβερνητικοί -και ο Αποστολάκης και ο Βίτσας και ο Αβραμόπουλος- βρίσκονται σε ένα σχέδιο συνεργασίας εθνομηδενισμού, εθνοαποδόμησης και αλλοίωσης και μετατροπής των Ελλήνων σε μια αγέλη φτηνών εργατικών χεριών.

Μάλιστα ο υπουργός Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, Αποστολάκης αποφεύγει εδώ και δυο μήνες να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με την λειτουργία κέντρου υποδοχής λαθρομεταναστών στην Σάμο.

Στην συνέχεια υποστήριξε πως οι Έλληνες έχουν αντιληφθεί πλήρως τον ρόλο της κυβέρνησης «πρώτη φορά αριστερά» και στις επερχόμενες εκλογές θα αποδειχτεί πως ήταν «πρώτη και τελευταία φορά αριστερά».

Στηλιτεύοντας τον προδοτικό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο άρθρο 34 του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών για τις βραχονησίδες και στο επερχόμενο πλήρες ξεπούλημα και του Αιγαίου, ενώ υπογράμμισε πως όποιος τολμήσει να σηκώσει ψηλά την Σημαία της Αντίστασης και της Πατρίδος διώκεται.

Εις ό,τι αφορά την προδοσία της Μακεδονίας και την στάση της ΝΔ ήδη από το 2012 στις προγραμματικές δηλώσεις ο Αβραμόπουλος είχε αναφερθεί στο... γενναίο βήμα της ΝΔ περί σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Κλείνοντας τόνισε πως οι Έλληνες έχουν καταλάβει πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ιδίου νομίσματος.