Συνεντεύξεις Συναγωνιστών Χρ. Παππά και Γ. Επιτήδειου και συναντήσεις με τοπικούς φορείς σε Καβάλα και Δράμα

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 - 18:29

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, Βουλευτή επικρατείας Χρήστου Παππά και του ευρωβουλευτή, Αντιστράτηγου ε.α. Γεώργιου Επιτήδειου στους νόμους Καβάλας και Δράμας έγιναν μια σειρά από συναντήσεις και συνεντεύξεις στα τοπικά ΜΜΕ. Κατά την διάρκεια αυτών των συναντήσεων είχαν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με πολλούς φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος μας και να αφουγκρασθούν τα προβλήματα τους αλλά και να τους μεταφέρουν μήνυμα ελπίδας της Χρυσής Αυγής.

Στην εκπομπή του Θανάση Φυλακτού ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ φιλοξενήθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Χ. Παππάς και ο ευρωβουλευτής Γ. Επιτήδειος όπου μιλήσανε για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και για τους κινδύνους που εγκυμονούν για την πατρίδα μας από τους κακούς χειρισμούς της εθνοπροδοτικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του CENTER TV με στιγμιότυπα από την εκδήλωση της Καβάλας στο ξενοδοχείο Galaxy όπου έγιναν και δηλώσεις από τους ομιλητές. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι ενώ η Χρυσή Αυγή γεμίζει ολόκληρες αίθουσες με Έλληνες, από την άλλη πλευρά μια χούφτα παρακρατικοί υπάλληλοι της κυβέρνησης δεν κατάφεραν να σταματήσουν ακόμη μια επέλαση των Εθνικιστών στην Καβάλα.

Στην Καβάλα ο βουλευτής επικρατείας, Χρήστος Παππάς, είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο δημοτικό ναυτικό μουσείο της πόλης, από τα λίγα σε όλη την Ελλάδα, όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του μουσείου σχετικά με την εξέλιξη της μεταστέγασης σε νέο χώρο. Το θέμα αυτό το είχε φέρει η Χρυσή Αυγή, πριν λίγους μήνες, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ευαισθησία της σε θέματα ιστορίας του Έθνους, που αποτελούν άλλωστε και απαραίτητο εφόδιο προκειμένου να δημιουργηθεί η νέα ελεύθερη και κυρίαρχη Ελλάδα.

Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής αποτελούμενο από τον βουλευτή Χρήστο Παππά, τον ευρωβουλευτή Επιτήδειο και τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης Δράμας, Νίκο Αζαριάδη, είχε συναντήσεις μαζί με τον σύλλογο μικροπωλητών Δράμας, το σωματείο κτηνοτρόφων νομού Δράμας, τον σύλλογο Τ.Ο.Ε.Β. Καλαμπακίου. Η υποδοχή από όλα τα σωματεία και τους συλλόγους ήταν παραπάνω από θερμή και οι ερωτήσεις και τα ζητήματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το νομαρχιακό σύλλογο ΑμΕΑ Δράμας όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες και η απογοήτευση που υπάρχει σχετικά με την αριστερή κυβέρνηση που ουσιαστικά διαθέτει μεγαλύτερη ευαισθησία προς τις τράπεζες. Είναι πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ότι τα άτομα που αντιμετωπίζουν κινητικές και άλλες δυσκολίες, έχουν ορισμένες επιπλέον ανάγκες τις οποίες η Πολιτεία και η κοινωνία έχουν καθήκον και υποχρέωση να συνδράμουν.