Συνεχίζεται ο επιτυχημένος κύκλος ομιλιών στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων

Κυριακή, 29 Ιουλίου 2012 - 07:44

Συνεχίζεται ο επιτυχημένος κύκλος ομιλιών στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στα γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων

Ομιλίες από δύο στελέχη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ενταγμένες στον πολύ επιτυχημένο κύκλο ομιλιών, συζητήσεων και διαφώτισης από καταξιωμένα στελέχη του Κινήματος, έγιναν την Πέμπτη 26/07 στις 7.00 μμ στα κατάμεστα από κόσμο αλλά και ζέστη  και  αγωνιστικό παλμό, γραφεία της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων.  Ενώ οι ομιλίες ήταν προγραμματισμένες για τις 8.00 η έγκαιρη προσέλευση των συναγωνιστών - ομιλητών, αλλά και η πληρότητα των χώρων της Τ.Ο. από μέλη και υποστηρικτές επίσπευσε την έναρξη της εκδήλωσης κατά μία ολόκληρη ώρα. Πολλοί συναγωνιστές που ερχόντουσαν με το σκεπτικό της "έναρξης στις 8" έμειναν απέξω!!!!! Την αρχή έκανε ο Γεώργιος ΜΙΣΙΑΚΑΣ, μέλος της κεντρικής επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή και στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Β΄Αθήνας και Τομεάρχης Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συναγωνιστής Γεώργιος ΓΕΡΜΕΝΗΣ.
 
Με αφορμή την 38η μαύρη επέτειο από την Τουρκική εισβολή, ο ομιλία του Συναγωνιστή ΜΙΣΙΑΚΑ έριξε φως στα γεγονότα, δίνοντάς τους την πραγματική διάσταση. Μια διάσταση που όμως ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ των σχολείων του φαύλου πολιτικού συστήματος που διαστρεβλώνει κάθε πληροφορία αφορά στον Εθνικιστικό παρελθόν των Ελλήνων.
 

"Ενώ όλοι λένε με πάρα πολύ ευκολία, ότι η Χούντα πρόδωσε την Κύπρο, κανείς από όλους αυτούς δεν λέει τι έπραξε η μεταπολιτευτική Ελλάδα, η δημοκρατία δηλαδή, για την Κύπρο!


Δεν έπραξε απολύτως τίποτα, δεν έριξε ούτε μια ντουφεκιά και η Κύπρος έμεινε μόνη και αβοήθητη στις «ειρηνικές» ορέξεις των «αδελφών μας» Τούρκων.

Ο Καραμανλής ο Α΄ βροντοφώναξε το περίφημο «Η Κύπρος κείτε μακράν!» Όταν όμως υπέγραφε τις προδοτικές συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου και έβαζε ταφόπλακα στην Ένωση με την Ελλάδα, τότε ήταν κοντά η Κύπρος;


Την άνοιξη του 1987 ο Ανδρέας Παπανδρέου, Πρωθυπουργός τότε, αποφάσισε να ανοίξει τον «φάκελο της Κύπρου» και συνέστησε Κοινοβουλευτική Επιτροπή που έλαβε καταθέσεις από όλους τους πρωταγωνιστές της περιόδου εκείνης, συμπεριλαμβανομένων των Γ. Παπαδόπουλου και Δ. Ιωαννίδη. 
131 άτομα κατέθεσαν και η Επιτροπή κατέθεσε τα δύο πορίσματά της (ένα του ΠΑΣΟΚ και ένα της ΝΔ) στις 31/10/1988 στον Γιάννη Αλευρά, πρόεδρο, της Βουλής τότε.
Τα δύο πορίσματα ήταν πάνω από 250 σελίδες το καθένα, και ήταν για γέλια. 
Ρίχνουν τις ευθύνες στους Αμερικανούς, στους Άγγλους, ακόμη και στους… Σοβιετικούς! 
Φταίνε όλοι οι άλλοι και οι δυο «εθνάρχες», Καραμανλής ο Α΄ και Μακάριος, δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

Ο «φάκελος της Κύπρου» αντί να ανοίξει, όπως είχε υποσχεθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, έκλεισε οριστικά. Αλήθεια, τήρησε ποτέ ο Ανδρέας την υπόσχεσή του; Κανείς δεν έμαθε τι κατέθεσαν οι πρωταγωνιστές της Κυπριακής τραγωδίας, Ιωαννίδης, Μπονανός, Αραπάκης, Παπανικολάου, Γεωργίτσης και υπόλοιποι.
Η Βουλή απαγορεύει μέχρι σήμερα, 22 χρόνια μετά, την πρόσβαση του οποιουδήποτε στο υλικό των καταθέσεων που έλαβε η Επιτροπή για τον «φάκελο της Κύπρου». Οι καταθέσεις θεωρούνται άκρως απόρρητες και δεν πρόκειται να δουν το φως ούτε στα επόμενα 50 χρόνια και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ισχυρίζονται, ότι: «οι καταθέσεις αυτές δεν υπάρχουν διότι το πολιτικό κατεστημένο φρόντισε να τις πολτοποιήσει. Από τα πράσινα και μπλε γελοία πορίσματα δεν λένε λέξη για τις ευθύνες τους. Ούτε πως το 38% της Κύπρου χάθηκε επί "δημοκρατίας" μετά τους Απριλιανούς. 
 
Πάντα όμως,  όπως λέει και ο Λαός μας "μπροστά πάνε τα άρματα και πίσω τα καθάρματα". 
Στα άρματα ήταν οι επαναστάτες Απριλιανοί, μέχρι τις 24 Ιουλίου. 
Τα καθάρματα ξέρετε εσείς ποιοι είναι. 

Την σκυτάλη μετά τον Συναγωνιστή Μισιάκα, πήρε ο Βουλευτής Β΄Αθήνας και Τομεάρχης Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συναγωνιστής Γεώργιος ΓΕΡΜΕΝΗΣ. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του: 


"Τι είναι οι βουλευτές μας;  Είναι άνθρωποι μέσα απο το λαό. Δεν μιλάνε με την ξύλινη γλώσσα, αλλα την γλώσσα του λαού.
Δείτε τους στο κανάλι της Βουλής. Δείτε πως μιλάνε oι Χρυσαυγίτες και πως τους αντιμετωπίζουν οι Υπουργοί. ΜΕ ΑΜΗΧΑΝΊΑ. Δεν τον ξέρουν αυτόν το λόγο. Δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Δεν έχουν περπατήσει αυτοί οι άνθρωποι στα στενά του δήμου σας..." 

"Μας λένε πως οι επερωτήσεις μας είναι λαϊκές. Έτσι πρέπει. Η ερώτηση για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς είναι "λαϊκή επερώτηση"; Που τον Σεπτέμβρη θα γίνεται χαμός; Εάν ναι τότε είμαστε μοναδικοί. Υψώνουμε ψηλά την σημαία του εθνικισμού. Παντού. Στην Ομόνοια, στις γειτονιές που οι Έλληνες νοιώθουν την σκλαβιά πάνω τους."
 
"Η Χρυσή Αυγή στέκεται και κοιτάζει και αντιμετωπίζει το παρελθόν της.  Και μαθαίνει από τα λάθη της και σχεδιάζει με τόλμη το μέλλον της... Όλοι εσείς είσαστε η φωνή μας. Είσαστε οι άνθρωποι που γίνονται οι μεσάζοντες της φωνής της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία. Αρωγοί στην μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε όλοι μας. Από τον Αρχηγό μας μέχρι το πιο καινούριο υποστηρικτή."
 
Η Χρυσή Αυγή στα γραφεία της φτιάχνει ένα προπύργιο τιμής και σεβασμού πιστό στα λεγόμενα των προγόνων μας. "Κρυφά" και φανερά σχολεία παντού. Απο το νησί του Ευαγόρα μέχρι το Ορμένιο. Γραφεία μας παντού. Ένα πύρινο ποτάμι εθνικισμού κυριεύει τα πάντα. Απο την Βουλή μέχρι το τελευταίο κόκκο χώματος στα σύνορα." 

"Θέλουν να αντιμετωπίσουν την λαθρομετανάστευση. Συναντιούνται με τον δήμαρχο Αθηναίων και σχεδιάζουν ανέφικτες λύσεις με στρατόπεδα και έτσι νομίζουν πως λύνουν το πρόβλημα; Ας βγούνε εκεί δεξιά, μετά την είσοδο του Δημαρχείου πρώτα, να τους βρούνε πρόσωπο με πρόσωπο και να μας πούνε μετά πως και αν θα το λύσουν... "

"Το εύκολο για μας πλέον από την στιγμή που μπήκαμε είναι και να μείνουμε στην Βουλή.  Όλοι αυτοί εκεί μέσα κάνουν τα πάντα για να συμβεί αυτό και μάλιστα να ανεβάσουμε και τα ποσοστά μας.  Που είναι η ΑΟΖ, η διαπραγμάτευση με το ΔΝΤ, που είναι τα 12 ναυτικά μίλια. Κυβέρνηση της φάπας, που ονειρεύονται να κυβερνούν μια χώρα της φάπας. 
Ξεχάσαμε το "Όχι" του Μεταξά, ξεχάσαμε το "μολών λαβέ" του Λεωνίδα... 

"Η Χρυσή Αυγή ξαναγυρίζει τα λεφτά των επιχορηγήσεων στον λαό. Με δράσεις, όχι στα λόγια. Με αιμοδοσίες, με διανομές τόνων τροφίμων και με δράσεις που έρχονται"...

"Olympic games και Ολυμπιακό ιδεώδες με coca cola και ντόπινγκ δεν συμβαδίζει.  Όσο για την αθλήτρια, δεν τους πείραξε η ανάρτηση. Αυτο που τους πείραξε ήταν μήπως αυτή η αθλήτρια ήταν της Χρυσής Αυγής. Ήδη ο Συναγωνιστής Η. Κασιδιαρης έκανε επερώτηση στην βουλή για το θέμα."
 
Η διπλή ΚΑΙ ΔΙΠΛA ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ εκδήλωση έκλεισε με τον Ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τον ΕΘΝΙΚΟ YΜΝΟ.