Συμμετοχή Χρυσής Αυγής σε εορταστικές εκδηλώσεις σε Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή και Χαλκιδική - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - 08:36

Την 14η Μαΐου η Αλεξανδρούπολη γιορτάζει την απελευθέρωση και την ενσωμάτωση της στον εθνικό κορμό. Οι εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη.

Κλιμάκιο συναγωνιστών μαζί με τον βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνη Γρέγο έδωσαν το παρόν και μετά επισκέφτηκαν την λέσχη αξιωματικών και συνομίλησαν με αποστράτους αξιωματικούς. Αμέσως μετά ξεκίνησε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Ακολουθούν δηλώσεις και συνεντεύξεις συναγωνιστή Αντώνη Γρέγου σε τοπικά μέσα

Συνέντευξη στο Δέλτα Τηλεόραση 

Συνέντευξη στο ALFA TV

Το πρωί της Κυριακής 14 Μαΐου του 2017 ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Πέλλας, Σαχινίδης Ιωάννης μαζί με συναγωνιστές της Τ.Ο. Κομοτηνής τίμησαν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης της Κομοτηνής από τον βουλγαρικό ζυγό. 

Μετά την δοξολογία σύσσωμοι όλοι οι παρευρισκόμενοι κατευθύνθηκαν στο μνημείο Ηρώων της πόλης όπου πραγματοποιήθηκε τελετή κατάθεσης στεφάνου. Μετά το πέρας της τελετής κατάθεσης στεφάνου από τον βουλευτή Σαχινίδη Ιωάννη, οι συναγωνιστές μαζί με τον βουλευτή κατευθύνθηκαν στο χώρο των επισήμων για να παρακολουθήσουν την παρέλαση των πεζοπόρων τμημάτων μαθητών, συλλόγων καθώς και τμημάτων του ένδοξου και υπερήφανου Ελληνικού μας Στρατού. 

Παρουσία της συναγωνίστριας και βουλευτή Χαλκιδικής σε εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο κήρυξης της επανάστασης του 1821 στην Χαλκιδική.

Εθελοντική δράση σε καθαρισμό ακτών στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Απονομή αναμνηστικών σε πολιτιστικούς συλλόγους, κατά το 13ο παραδοσιακό αντάμωμα χορευτικών ομάδων στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.