Σούζα ο Μητσοτάκης στην Μέρκελ: Δεν θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα την σεβαστεί!

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 21:24

Σούζα ο Μητσοτάκης στην Μέρκελ: Δεν θα ψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, αλλά θα την σεβαστεί!

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η απόλυτη υποταγή του προέδρου της ΝΔ στις επιταγές της γερμανικής οικονομικής ολιγαρχίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε την Μέρκελ στην Γερμανική Πρεσβεία λίγο πριν αυτή αναχωρήσει από την Ελλάδα και από την δήλωση που έδωσε ο ίδιος για τα αποτελέσματα της συνομιλίας τους αποδεικνύεται πως συναινεί στην προδοσία της Μακεδονίας.

Όπως επανέλαβε ο πρόεδρος της ψευτοδεξιάς η ΝΔ δεν θα ψηφίσει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, αλλά δεν δεσμεύτηκε ότι θα την ακυρώσει. Έτσι, όταν αυτή επικυρωθεί από την Βουλή ο Μητσοτάκης ως μελλοντικός πρωθυπουργός δεσμεύεται να την σεβαστεί κατά γράμμα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Εξήγησα στην κ. Μέρκελ τις θέσεις μας για τη συμφωνία των Πρεσπών και τους λόγους για τους οποίους η Νέα Δημοκρατία δεν πρόκειται να την κυρώσει. Όχι απλώς επειδή αυτή είναι η βούληση της μεγάλης πλειονότητας των Ελλήνων. Αλλά, γιατί είναι μια κακή συμφωνία που αντί να λύνει παλιά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, μπορεί να πυροδοτήσει καινούργια. Και αυτή η θέση μας είναι αδιαπραγμάτευτη".

Ούτε λέξη λοιπόν για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, εξάλλου έχει δεσμευτεί ότι θα σεβαστεί.

Ο ΜΟΝΟΣ πολιτικός Αρχηγός που έχει δεσμευτεί ότι θα πετάξει την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών στον κάλαθο των αχρήστων είναι ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος