Δριμύ κατηγορώ της μητέρας του δολοφονηθέντος Νίκου Μουστάκα στον Τσίπρα: Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις της Χρυσής Αυγής!

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018 - 19:36

Επιστολή - κόλαφο προς τον Τσίπρα απέστειλε η μάνα του Νίκου Μουστάκα, ο οποίος δολοφονήθηκε από συμμορία αλλοδαπών στον λόφο του Φιλοπάππου στο κέντρο των Αθηνών, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής.

«Ανήμερα του Αγίου Νικολάου και βιώνοντας αντί για την χαρά της γιορτής τον υπέρτατο πόνο της απώλειας, με άδεια για πρώτη φορά και δυστυχώς για πάντα την μητρική μου αγκαλιά, σας ενημερώνω ότι μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας για την δολοφονία του γιου μου Νικόλα στου Φιλοπάππου, πληροφορηθήκαμε και επισήμως από το περιεχόμενό της, ότι και οι τρεις υπόδικοι ήταν γνωστοί στην ΕΛ.ΑΣ.», σημειώνει η μάνα του αδικοχαμένου Νικόλα και συνεχίζει παραθέτοντας το ποινικό μητρώο των δολοφόνων, οι οποίοι όπως λέει ήταν γνωστοί στις αρχές.

Εν συνεχεία ερχόμενοι στο καυτό ζήτημα της εποίκισης της χώρας μας από εκατομμύρια λαθρομεταναστών, η μάνα του αδικοχαμένου Νίκου Μουστάκα σημειώνει ότι: «Η Κυβέρνησή σας, με την τακτική των ανοικτών και επομένως ανύπαρκτων συνόρων, και χωρίς να αναρωτηθεί ποτέ εάν ο ελληνικός λαός επιθυμεί να καταντήσετε την χώρα του ένα «ξέφραγο αμπέλι», υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες τους «καλεσμένους της». Τους προσφέρει σίτιση, δωρεάν διαμονή, αφορολόγητα επιδόματα και κοινωνική ασφάλιση, δείχνοντας παράλληλα τον δρόμο της εξόδου από την χώρα σε χιλιάδες νέους συμπολίτες μας. Επιπροσθέτως, «σεβόμενη την αξιοπρέπειά τους», τους επιτρέπει να παρανομούν ατιμωρητί προκειμένου να «συμπληρώνουν τα προς το ζην».

Για το δε κλείσιμο της επιστολή, η τραγική αυτή μάνα φύλαξε για τον Τσίπρα ένα καυτό ερώτημα που του απευθύναμε και εμείς από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν μας το απάντησε: «Συνεχίζοντας, σας ενημερώνω ότι η Κυβέρνησή σας εξακολούθησε να αγνοεί επιδεικτικά τις προειδοποιήσεις εντός του Κοινοβουλίου, όπου είχε προταθεί η διενέργεια περιπολιών και η διαρκής φύλαξη του χώρου και δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί και να απαντήσει σε Ερώτηση Βουλευτού, που κατατέθηκε στις 30-4-2018, με θέμα τις επιθέσεις συμμοριών σε τουρίστες που επισκέπτονται τον λόφο του Φιλοπάππου».

Ο λόγος για την ερώτηση του Συναγωνιστή, Ηλία Παναγιώταρου, η οποία όντως κατατέθηκε στις 30 Απριλίου του 2018 και προειδοποιούσε την κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στο συγκεκριμένο σημείο των Αθηνών, προτείνοντας μάλιστα και λύσεις. Τότε, η κυβέρνηση είχε αρνηθεί να απαντήσει και σε άρθρο μας τότε καλούσαμε «τους δύο υπουργούς να πάνε να εξηγήσουν στους γονείς του νεαρού θύματος το «γιατί» δεν απάντησαν ποτέ την ερώτηση της Χρυσής Αυγής».

Για να δούμε τώρα τι θα κάνουν… Ή μήπως θα αγνοήσουν κι αυτή την μάνα, επειδή δεν είναι μάνα «προσφυγόπουλου» ή άλλης… «ευπαθούς κοινωνικής ομάδας»;