Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Χρυσής Αυγής στην Σκάλα Λακωνίας - ΒΙΝΤΕΟ, Φωτορεπορτάζ

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015 - 22:09

Με τον καθιερωμένο αγιασμό και με μια δυναμική εθνικιστική εκδήλωση εγκαινιάστηκε το πολιτικό γραφείο του Λαϊκού Συνδέσμου στην Σκάλα Λακωνίας.

Ακόμα ένα κάστρο του Εθνικισμού πήρε σάρκα και οστά στην Λακωνία και δεν ήταν τυχαία η πρωτοφανής κοσμοσυρροή στην κωμόπολη της Σπάρτης.

Οι Λάκωνες έστειλαν το μήνυμα μιας ακόμη εθνικιστικής Νίκης και ότι το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου θα έχουν εκλέξει έναν περήφανο εθνικιστική βουλευτή που θα δώσει την μάχη για τον Λαό και την Πατρίδα. Ο εκπρόσωπος Τύπου, Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε το στίγμα του πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής ενάντια σε εθνοκτόνα Μνημόνια και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση.

Μιας ακόμη πολιτικής μάχης που διεξάγεται σε καθεστώς αποκλεισμού και πολιτικών διώξεων, αλλά θα είναι νικηφόρα!

Ο υποψήφιος βουλευτής Γεώργιος Δημακόγιαννης τόνισε ότι ο αγώνας του Κινήματος δεν γίνεται για θέσεις και αξιώματα, αλλά για την σωτηρία της Ελλάδος.

Ο Συναγωνιστής Βασίλειος Μπουτεράκος επεσήμανε ότι η Λακωνία θα δώσει το σύνθημα για απαλλαγή από το σαθρό πολιτικό σύστημα.

Η συναγωνίστρια Φωτεινή Χρυσικάκη από την Αρεόπολη δήλωσε από την πλευρά της ότι επιθυμεί η Πατρίδα μας να κυβερνάται από άξιους άντρες και όχι από τα ανδρείκελα του Μνημονίου.

Ο συναγωνιστής Γεώργιος Λουκάκος από τον Πατριωτικό Σύνδεσμο Λακωνίας έδωσε το σύνθημα: Ήρθε η ώρα της Χρυσής Αυγής!

Τέλος, ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός τόνισε πως δεν ξεχνάμε τους προδότες του Έθνους και εναντίον αυτών συνεχίζεται ο απροσκύνητος αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών!