Σε καθηγητές του Ερντογάν αναθέτει την εκπαίδευση των Πομάκων η κυβέρνηση των ανθελλήνων

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 - 12:00

Σε καθηγητές του Ερντογάν αναθέτει την εκπαίδευση των Πομάκων η κυβέρνηση των ανθελλήνων

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ιδρύει, με τις ευλογίες του υπουργείου Παιδείας, έδρες καθηγητών Τουρκικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας, καθώς και Μουσουλμανικής Θρησκείας στο Παιδαγωγικό Τμήμα του.

Ο απώτερος σκοπός της υπάρξεως αυτών των εδρών είναι η στελέχωση των σχολείων της μουσουλμανικής μειονότητας, με ανθρώπους που θα μπορούν να διδάξουν τουρκικά σε όλα τα επίπεδα. Ήδη το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε αιφνιδιαστικά να εισαγάγει την τουρκική γλώσσα στη δημόσια εκπαίδευση της μειονότητας, ξεκινώντας με ένα πιλοτικό πρόγραμμα σε νηπιαγωγεία περιοχών της Θράκης, ενώ υπάρχουν σχέδια για επέκταση της διδασκαλίας των τουρκικών και στις υπόλοιπες εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Οι έδρες αυτές του παιδαγωγικού τμήματος του ΑΠΘ ιδρύονται σε συνεργασία με τουρκικά πανεπιστήμια και θα τις καταλάβουν καθηγητές ερχόμενοι απευθείας από συνεργαζόμενα με το ΑΠΘ τουρκικά πανεπιστήμια και δεν θα ελέγχονται καν από το ελληνικό κράτος! Και, δεδομένου ότι στην τουρκία διώκεται όποιος δεν ομνύει πίστη στον Ερντογάν, είναι βέβαιο ότι το ΑΠΘ και μέσω αυτού το Ελληνικό Κράτος συντόμως θα πληρώνει τους πράκτορες του σουλτάνου για να εκπαιδεύουν άλλους φανατικούς του Ερντογάν και να τους στέλνουν στα σχολεία των Ελλήνων Πομάκων.

Τι έχει να πει για όλα αυτά ο "πατριώτης" και "τουρκοφάγος" Πάνος Καμμένος;