Σε χλιδάτα «resort» της Βόρειας Ελλάδας στέλνουν τους λαθρομετανάστες οι Συριζαίοι

Σάββατο, 1 Δεκεμβρίου 2018 - 23:14

Σε χλιδάτα «resort» της Βόρειας Ελλάδας στέλνουν τους λαθρομετανάστες οι Συριζαίοι

Με στόχο δήθεν την… αποσυμφόρηση των νησιών, που όντως στενάζουν κάτω από τη μαζική λαθρομετανάστευση και την εγκληματικότητα, ο συριζαίϊκος συρφετός συνεχίζει να δρομολογεί τη μεταφορά και διάχυση λαθρομεταναστών στην ενδοχώρα και μάλιστα σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Το αρμόδιο και θεσμικό εργαλείο της κυβερνήσεως, που πρωτοστατεί στην εφαρμογή το επικίνδυνοι αυτού σχεδίου εις βάρος του εθνικού και κοινωνικού ιστού, το υπουργείο (λαθρο) Μεταναστευτικής Πολιτικής, ανέπτυξε ένα συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο προβλέπει τη μεταφορά λαθρομεταναστών σε ξενοδοχεία μέσω της χρηματοδοτήσεως της «DG Home».

Έτσι πάνω από 5.000 λαθρομετανάστες θα στεγασθούν τάχα για 6 μήνες (ακριβώς όπως στα νησιά, που οι μέρες έγιναν μήνες και οι μήνες χρόνια…) σε ξενοδοχεία της Βόρειας Ελλάδας και συγκεκριμένα στα Γρεβενά, στη Βόλβη, στη Χαλκηδόνα στην Αετόπετρα Σερρών και στις Μουριές του Κιλκίς.

Οι «ανθρωπιστές» του ΣΥΡΙΖΑ, από τα δυσώδη παραπήγματα που είχαν στιβαγμένους τόσο καιρό Πακιστανούς, Αφγανούς και Μαροκινούς, τώρα ως δια μαγείας ξύπνησαν τα… ουμανιστικά τους ιδεώδη και θυμήθηκαν να τους μεταφέρουν κάπου ζεστά και συγκεκριμένα σε πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα εν όψει της χειμερινής περιόδου! Προφανώς είναι «πολλά τα λεφτά» και κερδοφόρα η επιχείρηση του «αντιρατσισμού».

Ας μην λησμονούμε τους μύδρους που είχε εξαπολύσει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Υποστηρίξεως για το Άσυλο (EASO) αφού είχε διαπιστώσει σωρεία παραβιάσεων των κανόνων στις διαδικασίες συμβάσεων και κακοδιαχείριση των διατιθέμενων κονδυλίων! Δηλαδή οι θεομπαίκτες του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο παριστάνουν τους ανθρωπιστές και συμπάσχοντες του «προσφυγικού δράματος», αλλά με πρόσχημα την ανάγκη παροχής ηθικής και υλικής βοήθειας σε «αναξιοπαθούντες πρόσφυγες», τα τσέπωναν κανονικά!

Για τους δύσπιστους δε, ο εκπρόσωπος του υπουργείου (Λαθρο) μεταναστευτικής Πολιτικής ανέφερε: «Οι πρωτοβουλίες αυτές αναλαμβάνονται, για να υποστηρίξουν κατ' αρχάς την αποσυμφόρηση κόσμου από τα νησιά και κατά δεύτερον την αποσυμφόρηση κόσμου που βρίσκεται σε μη κατάλληλη στέγαση εντός των δομών φιλοξενίας στη Βόρεια Ελλάδα»

Ενάντια στο σχέδιο της μαζικής διασποράς λαθρομεταναστών εντός του κορμού της ελληνικής κοινωνίας, οι Έλληνες οφείλουν να αντισταθούν σθεναρώς. Με τη Χρυσή Αυγή στην πρώτη γραμμή Άμυνας εναντίον του αφελληνισμού, ο Λαός καλείται να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να πάψει να αποτελεί άθυρμα των επιτήδειων πολιτικάντηδων.